21.10.2011. / 11:14

Autor: Totalsport

Dodigu tek dva gema protiv Nalbandiana

Hrvatski tenisač odigrao je možda i najlošiji meč sezone osvojivši tek dva gema u cijelom susretu koji je trajao 59 minuta

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig ponovno je uvjerljivo poražen od Argentinca Davida Nalbandiana, ovoga puta u 2. kolu dvoranskog ATP turnira u švedskom Stockholmu.

Nakon što je prije točno dva tjedna u japanskom gradu Tokiju izgubio od Nalbandiana 7-6, 6-2, Dodig je doživio "deja vu" u štokholmskoj dvorani samo s "malo" drugačijim rezultatom. Hrvatski tenisač odigrao je možda i najlošiji meč sezone osvojivši tek dva gema u cijelom susretu koji je trajao 59 minuta. Oba seta završila su identičnim rezultatom (6-1). Nalbandian ni u jednom trenutku nije pružao previše šansi Dodigu da se pokuša vratiti u meč. Argentinac je čvrsto držao svoj servis i jedinu break-priliku koju je Dodig izborio lako je neutralizirao.

Nalbandiana u četvrtfinalu, koji je na rasporedu u petak, očekuje dvoboj protiv Amerikanca Jamesa Blakea koji je iznenadio 2. nositelja turnira u drugom kolu, također Argentinca, Juana Martina del Potra.

ATP Stockholm, 2. kolo:

Nalbandian - Dodig (7) 6-1, 6-1

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika