21.10.2011. / 11:28

Autor: Totalsport

Mujdža će zaigrati tek nakon zimske pauze

Podsjećamo da je Mujdža teško povrijeđen u kvalifikacijskom susretu Francuska - BiH (1-1), kada ga je nesportski zaustavio Chelseajev nogometaš Florent Malouda

Mensur Mujdža (Wikipedia)Mensur Mujdža (Wikipedia)Nogometaš njemačkog Freiburga i bh. reprezentativac Mensur Mujdža (27) nedavno je uspješno operiran, ali iz njemačkog kluba poručuju da će na povratak pričekati do proljeća.

Podsjećamo da je Mujdža teško povrijeđen u kvalifikacijskom susretu Francuska - BiH (1-1), kada ga je nesportski zaustavio Chelseajev nogometaš Florent Malouda.

Isprva se činilo kako Ozljeda nije ozbiljnije prirode, no nakon pregleda ustanovljeno je da se radi o lomu metatarzalne kosti u stopalu, pa je bh. reprezentativac morao i na operativni zahvat, koji je u ponedjeljak protekao uspješno.
Ponovno će na terene tek početkom drugog dijela njemačkog prvenstva.

- Realno, on će biti spreman za igru tek iza zimske pauze - kazao je Freiburgov trener Marcus Sorg.

Mujdžin izostanak veliki je hendikep bh. selektoru Safetu Sušiću u dvobojima dodatnih kvalifikacija s Portugalom, koji su na programu 11. i 15. studenog.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika