21.10.2011. / 16:27

Autor: Nacional.hr

Šeks odgovara

Đakićevo prezimenovanje OK, Jovanović zločinac iz mržnje

"Kada se višestruko, bilo koja politička stranka i njezin vrh, nazivaju kriminalnom, zločinačkom i veleizdajničkom organizacijoma i kad se cijela stranka označava da su kandidati za Remetinec, onda je to zločin iz mržnje", zaključio je Šeks

Vladimir ŠeksVladimir ŠeksSkidanje imuniteta zastupniku SDP-a Željku Jovanoviću izazvalo je različite reakcije među političarima. I dok je šef SDP-a Zoran Milanović taj postupak nazvao "ustavnim udarom", predsjednik Sabora Vladimir Šeks obrušio se na tu njegovu izjavu.

"Milanović pokazuje da ne poznaje ni abecedu ustavnog prava niti političkog sustava", rekao je Šeks, a prenosi Večernji list.

"Ako je doista rekao da je danas u sabornici izvršen ustavni udar, onda bi ga trebalo vratiti u prvi razred osnovne škole. A to da je srušen Sabor krasno pokazuje vrlo visok stupanj neznanja", rekao je Šeks.

Skidanje imuniteta Jovanoviću opravdao je činjenicom da je on tužen za klevetu, koja je zločin iz mržnje prema novom Kaznenom zakonu. No, Šeks se poziva na zakon koji još nije izglasan ni stupio na snagu. Zanimljivo je i kako Šeksu izjava Josipa Đakića koji je rekao kako mu imena članova Kukuriku koalicije zvuče kao da sastavljaju srpsku vladu, a ne hrvatsku, nije bila sporna jer da 'nije riječ o nikakvom zločinu iz mržnje'.

Pojasnio je kako Jovanovića tuže zbog onog što je izrekao izvan sabornice, a što Šeks naziva zločinom iz mržnje.

"Kada se višestruko, bilo koja politička stranka i njezin vrh, nazivaju kriminalnom, zločinačkom i veleizdajničkom organizacijoma i kad se cijela stranka označava da su kandidati za Remetinec, onda je to zločin iz mržnje", zaključio je Šeks.

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
21/4/11

Milankn, 21.10.11. 16:53

"Đakićevo prezimenovanje OK, Jovanović zločinac iz mržnje" - točno tako. Konačno ste skužili u tom Nacionalu. Đakić nije govorio o Srbima, nego o vama, a Jovanović želi progon ljudi zbog poltičkog uvjerenja.


registracija
14/11/07

laufer, 21.10.11. 17:15

Izgurali smo sve ove godine slušajući ove bahate, bezobrazne nasilnike, izdržat ćemo još koji mjesec.


registracija
23/9/11

Ceraria, 21.10.11. 17:16

Da vas vecina hrvatskog naroda mrzi, gospodine Seks, to nije tocno. Medutim da vas vecina tog naroda smatra KRIMINALCIMA i djelomicno VELEIZDAJNICIMA je tocno.


registracija
5/3/10

starimudrac, 21.10.11. 17:29

e moj vladimire, da ti je alkohol naudio, pamtili bi te kao ustavotvorca. ovako, kao rušitelja demokracije. trebao si više piti.


registracija
28/2/08

lepiaf, 21.10.11. 17:46

kada ce taj seks vise iz resetaka?


registracija
30/6/09

jebivjetar, 21.10.11. 18:01

Hdz jest banda lopovska i kriminalna ! To im kažem ja kao hrvatski branitelj koji da je znao tko su ovi lopovi gonio bi i njih i četnike istom mjerom ! I gori su od četnika.


registracija
15/5/09

Fidelito, 21.10.11. 19:44

Vrh HDZ-a jako dobro zna i osjeća da im se bliži kraj vladavine. Pribjegavaju metodama (iz neokomunističkih vremena) političkog progona i pokušajima stavljanja sudske vlasti u funkciju progona političkih oponenata - kada već ne mogu suvislo odgovoriti na te izuzetno teške optužbe. Ne bih me čudilo da krenu u još veću radikalizaciju odonsa sa oporbom, pa proglase jedno izvaredno stanje u državi. To je potpuno realan scenarij, jer vlast se očito želi zadržati pod svaku cijenu. Očito je da ostanak na vlasti za neke ujedno znači i ostanak na slobodi. Tu i leži pravi motiv ovih događaja. Sva sreća da ova ekipa nije bila na vlasti krajem 80-tih, jer ovi nebi dopustili odvijanje prvih demokratskih izbora, da su obnašali vlast prije istih.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 21.10.11. 19:55

Zar ovaj zločinac još udiše zrak sa slobode?


registracija
22/4/11

www, 21.10.11. 22:53

Ova moralna bijeda od države bolje da nestanesa sa lica zemlje. Bolje da nas prodaju i pljačkaju strani dušmani nego vlastiti izrodi.


registracija
22/10/11

jadno100, 22.10.11. 01:19

Djakic,Seks pa sve sposoban do sposobnog cista kumrovecka skola samo oni su imali barem ponekog postenog u svojim redovima ovi zlocinci em su odvratni em dolaze pijanii napuseni na posao em sto god rade rade samo u svoju korist vratili su nam zemlju u 80-ete
ko o cemu k...a o postenju.


registracija
11/1/10

fluid, 22.10.11. 22:11

Novo pravo piše Šeks.Tako su i Hrvatsku pokrali "po zakonu".Sve je pretvoreno po vrijedećim zakonima Hrvatske.Cijela pretvorba.I zaista je,sa te pozicije,sve po zakonu.Što su ti zakoni van svake moralne pameti ,isto kao i Šeksovo pojašnjenje pojma "zločin iz mržnje izrečen van Sabora",to je sintagma "sila Boga ne moli"!Šeks je silnik i on je iznag svih.Hitler u malom.On ispisuje sramotnu Hrvatsku povijest nebulozama i glupim pravnim normama.Iz te njegove pravne logike,nastade sav jad hrvatski u kojemu smo danas.I ide i dalje.Nevjerovatno ali istinito!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika