22.10.2011. / 09:59

Autor: Hina

Čilić: Veću glupost u svom životu nisam čuo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić odlučno je demantirao pisanje švedskih listaova SvD i Expressen, koji su na popisu tenisača koje se sumnjiči da su sudjelovali u namještanju mečeva objavio i njegovo ime.

Marin ČilićMarin ČilićNajbolji hrvatski tenisač Marin Čilić odlučno je demantirao pisanje švedskih listaova SvD i Expressen, koji su na popisu tenisača koje se sumnjiči da su sudjelovali u namještanju mečeva objavio i njegovo ime.

"Šokiran sam ovom vijesti i ne znam što bih rekao na to. Znam koliko obožavam ovaj sport i koliko sam dao za njega i nikada ne bih na ovakav način ugrozio svoju karijeru. Veću glupost u životu svom nisam čuo", rekao je Čilić za Hrvatsku televiziju.

Šveđani su objavili popis, kojeg je navodno sastavila Jedinica za teniski integritet (TIU), na kojem su igrači svrstani u dvije kategorije: na "crnoj listi" je 20 imena tenisača i tenisačica protiv kojih su optužbe bile toliko čvrste da je protiv njih provedena istraga ili su igrali mečeve, a na "listi upozorenja" nalaze se oni koji su, za sada, još uvijek samo sumnjivi, njih 21. Osim Čilića, na listi sumnjivih je i još jedan hrvatski igrač, Ivo Karlović.

Doživotnu zabranu igranja tenisa zbog namještanja dobila su do sada samo dvojica tenisača Austrijanac Daniel Koellerer i Srbin David Savić.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika