22.10.2011. / 17:18

Autor: Totalsport

Sneijder: Nema trenera poput Mourinha

Znam da je to beskorisno, ali i dalje u svim trenerima koji dolaze u Inter tražimo Mourinha

Jose MourinhoJose MourinhoPoznato je da su svi nogometaši koji su imali prilike raditi s Joseom Mourinhom očarani portugalskim stručnjakom, a još je jednom to potvrdio i Wesley Sneijder u razgovoru za La Gazzettu dello Sport.

Nizozemski veznjak koji je pod Mourinhovom trenerskom palicom 2010. predvodio Inter do naslova u Ligi prvaka, poručio je kako Portugalcu nitko nije ravan.

- Znam da je to beskorisno, ali i dalje u svim trenerima koji dolaze u Inter tražimo Mourinha. A nema nikoga poput njega, nitko nema takav odnos prema igračima kao on. Doći u klub nakon Mourinha nikome ne bi bilo lako, ne samo Rafaelu Benitezu - rekao je Sneijder, prisjetivši se španjolskog stručnjaka koji je naslijedio Mourinha u Interu, ali se zbog slabih rezultata zadržao vrlo kratko.

Nakon toga su ''nerazzurre'' trenirali Leonardo, Gian Piero Gasperini, a od prije nekoliko tjedana i Claudio Ranieri.

- S Ranierijem puno razgovaramo o tome kako bismo trebali igrati, na kojoj poziciji. Ja sam sad napokon opet na svome mjestu, u svojoj ulozi. Razgovori s Ranierijem mi daju samopouzdanje - priznao je Sneijder.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika