23.10.2011. / 15:51

Autor: Totalsport

Mirror: Katar nudi Capellu 35 milijuna eura za savjetničku ulogu

Katarske su korporacije posljednjih godina krenule s velikim ulaganjima u europske klubove poput Barcelone i PSG-a, a u zemlji se sada nadaju da će Svjetsko prvenstvo biti kotač zamašnjak razvoja nogometa i na domaćem tlu

Fabio CapelloFabio CapelloIzbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello dobio je ponudu tešku 35 milijuna eura da nakon Eura 2012. prihvati savjetničku ulogu u Kataru, piše Mirror.

Capellu ugovor s Englezima istječe nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, a već je nekoliko puta dao naslutiti da nakon toga nema namjeru nastaviti voditi ''tri lava''.

Odlučio je to pokušati iskoristiti Katarski nogometni savez koji je ponudio talijanskom stručnjaku ogroman iznos da pomogne u reformi nogometa u zemlji koja će 2022. ugostiti Svjetsko prvenstvo. Jedan od Capellovih zadataka bio bi i pokretanje reforme ligaškog nogometa s ciljem da Katar dobije vjerodostojno nacionalno prvenstvo.

Katarske su korporacije posljednjih godina krenule s velikim ulaganjima u europske klubove poput Barcelone i PSG-a, a u zemlji se sada nadaju da će Svjetsko prvenstvo biti kotač zamašnjak razvoja nogometa i na domaćem tlu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika