25.10.2011. / 13:19

Autor: Totalsport

Serge Ibaka u Real Madridu na dva mjeseca

U Real Madridu će igrati za 100.000 eura po mjesecu

Serge IbakaSerge IbakaSerge Ibaka, 208 centimetara visoki krilni centar španjolske košarkaške reprezentacije i Oklahoma City Thundera, igrat će u sljedeća dva mjeseca za madridski Real, javlja Marca.

Dakako, u slučaju završetka ''lockouta'' u NBA ligi će se Ibaka odmah vratiti u svoj klub, no malo je vjerojatno da će tako i biti s obzirom na trenutnu, nepromijenjenu situaciju ''preko velike bare''.

Ibaku je ''kraljevski klub'' angažirao zbog ozljede (menisk) Srbina Novice Veličkovića, koji će biti izvan parketa barem šest tjedana.

Serge Ibaka, 22-godišnji igrač kongoanskog porijekla, koji je prošle sezone bio treći bloker NBA lige, dosad je samostalno trenirao u SAD-u. U Real Madridu će igrati za 100.000 eura po mjesecu.

Kancelarija ''kraljevskog kluba'' ulaže maksimalne napore kako bi Ibaku registrirala već za ogled 2. kola C skupine u Euroligi, u četvrtak protiv AJ Milana, no malo je vjerojatno da će u tome i uspjeti.

Ibaka u Madrid dolazi u srijedu. Nakon obavljanja liječničkog pregleda, odmah će se uključiti u rad s momčadi.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika