25.10.2011. / 13:31

Autor: Totalsport

Falcao: Ne smijemo očajavati, doći će golovi

- Već će se otvoriti prostor za pogotke, počet ćemo koristiti prilike pred suparničkim vratima - poslao je Falcao poruku optimizma navijačima svog kluba

Radamel Falcao Radamel Falcao Momčad madridskog Atletica postigla je u zadnjih šest utakmica u svim natjecanjima samo dva pogotka. U Primeri je madridska momčad u osam nastupa ostvarila samo dvije pobjede, te je deveta na ljestvici s 10 bodova.

Uoči nove sezone su Atletico napustili udarni napadači Sergio Agüero i Diego Forlan. Kolumbijac Radamel Falcao doveden je kao nogometaš koji je trebao barem djelomično nadomjestiti odlazak dvojice vrsnih napadača. Falcao je sa šest golova najbolji strijelac svoje momčadi u prvenstvu, ali niti njemu u zadnje vrijeme ne ide najbolje.

- Znamo da će golovi već doći. Ne smijemo očajavati. Ako to budemo radili, nećemo moći poentirati kada se ukažu prilike. Moramo zadržati mirnoću i pokušati igrati najbolje što možemo i znamo. Već će se otvoriti prostor za pogotke, počet ćemo koristiti prilike pred suparničkim vratima - poslao je Falcao poruku optimizma navijačima svog kluba.

U nedjelju je Kolumbijac zabio iz penala, za razočaravajućih 1-1 kod kuće protiv Mallorce.

- Teška utakmica jer nismo uspjeli pobijediti. Ipak, pokazali smo zajedništvo i u tom ogledu. Gubili smo već nakon 30 sekundi, ali smo se uspjeli oporaviti i do kraja susreta tražiti priliku za pobjedom. Učinili smo sve što smo mogli, ali nažalost nismo uspjeli postići taj ključni gol koji bi nam donio pobjedu - zaključio je Falcao.

Vezane vijesti

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Emre Belözoglu, 31-godišnji turski internacionalac, karijeru će nastaviti u Atletico Madridu, osvajaču Europa lige u minuloj sezoni, s kojim je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika