25.10.2011. / 14:53

Autor: Totalsport

ATP Sankt Peterburg: Čilić u 2. kolu

Bio je to prvi ogled između Čilića, 22. igrača na ATP ljestvici i sina slavnog istoimenog skakača s motkom, koji je 154. u svjetskom poretku, a na ovome turniru je prošao tri kvalifikacijske runde bez izgubljenog seta

Marin ČilićMarin ČilićNajbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, postavljen za 4. nositelja ATP 250 turnira u ruskom Sankt Peterburgu, pobijedio je na startu ukrajinskog kvalifikanta Sergeja Bubku 6-4, 7-6(1) nakon jednog sata i 50 minuta igre.

Bio je to prvi ogled između Čilića, 22. igrača na ATP ljestvici i sina slavnog istoimenog skakača s motkom, koji je 154. u svjetskom poretku, a na ovome turniru je prošao tri kvalifikacijske runde bez izgubljenog seta.

Čilić je prvi set osvojio uz dva breaka i jedan izgubljeni servis. U drugom setu je prvo Bubka propustio jednu break-priliku, a potom Čilić čak pet šansi kod rezultata 5-5. No, u tie-breaku je naš tenisač bio dominantan i izgubio je samo jedan poen.

Čilić će u 2. kolu igrati protiv pobjednika meča između Indijca Somdeva Devvarmana i Slovaka Karola Becka.

ATP Sankt Peterburg, 1. kolo:

Čilić (4) - Bubka 6-4, 7-6(1)

Vezane vijesti

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

Osvajanje naslova na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu donijelo je najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću povratak u svjetski Top 20, prvi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika