25.10.2011. / 18:23

Autor: Nacional.hr

Event Planner - jednostavniji i brži način praćenja događaja

Event Planner je nova i inovativna web aplikacija koja umjesto vas prati i bilježi događaje (evente) kao što su konferencije, seminari ili prezentacije.

Namijenjena je agencijama, tvrtkama, medijima i novinarima, ali i svim zainteresiranima koji u trenu i na jednom mjestu dolaze do svih potrebnih podataka o pojedinom eventu. Korištenjem aplikacije bolje ćete planirati svoje radno (ili slobodno) vrijeme, bez obzira jeste li organizatori evenata, sudionici ili vas samo zanima što se oko vas događa.

Aplikacija se temelji na dva osnovna načela. Prvi je jednostavnost - za njeno korištenje ne treba nikakva instalacija ili informatičko predznanje, a do svakog se eventa možete doći jednim klikom mišem. Drugi je sveobuhvatnost - na jednom se mjestu nalaze sve potrebne informacije o pojedinom eventu.

"Event Planner je nastao kao rezultat višemjesečnih razgovora s agencijama, novinarima i tvrtkama. Svi smo se jednoglasno složili kako nam treba 'jednostavan alat' koji će na jednom mjestu redovito pratiti evente. Nakon što smo prikupili sve potrebne informacije, u veljači 2011. godine krenuli smo s razvojem, a nakon višemjesečnog rada dobili smo aplikaciju koja će svima pojednostaviti praćenje evenata", objasnio je magistar informatike Božidar Komarić, vlasnik tvrtke WEB - Internet rješenja. "Već nakon nekoliko dana testiranja i korištenja Event Plannera osjetili smo toliko željeno olakšanje - bolje planiranje uvijek dragocjenog vremena i bolju organizaciju svakodnevnog poslovanja. Od danas to mogu osjetiti svi koji budu koristili ovu aplikaciju".

Event Planner je zamišljen kao "živi organizam" koji će se neprestano obogaćivati novim modulima. Trenutno su pokriveni eventi s područja informacijske i komunikacijske tehnologije u Hrvatskoj, a postepeno će se širiti i na druga područja. U tijeku je izrada i mobilne inačice aplikacije.

Modernog je dizajna, jednostavan za korištenje i integriran je s Google mapama. Omogućeno je i "predlaganje" eventa za upis, a koji se trenutno ne nalaze na popisu. I svaki vaš prijedlog koji bi mogao poboljšati njegovu funkcionalnost dobro je došao.

Event Planner je aplikacija koju su u potpunosti razvili hrvatski umovi - Racunalo.com portal kao nositelj projekta, zajedno sa svojim partnerima, tvrtkama Web - Internet rješenja (ideja), Shimoda (dizajn) i Wolf (programiranje).

Event Planner web aplikacija je besplatna za korištenje, a možete joj pristupiti direktno preko web adrese www.racunalo.com/event ili preko naslovnice Racunalo.com portala (www.racunalo.com).

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika