25.10.2011. / 16:35

Autor: Nacional.hr

'Ne bojimo se i nemamo zašto biti u strahu'

U medijima se nagađa kako bi USKOK uskoro mogao ispitati i hrvatsku premijerku Jadranku kosor svezi korupcijske afere s Fimi Medijom te ostalog

Darko MilinovićDarko MilinovićMinistar vanjskih poslova Gordan Jandroković izjavio je na novinarsko pitanje o mogućoj optužnicu protiv HDZ-a kako se ne boji istrage USKOK-a, izvještava tportal.

U medijima se nagađa kako bi USKOK uskoro mogao ispitati i hrvatsku premijerku Jadranku kosor svezi korupcijske afere s Fimi Medijom te ostalog. HDZ bi se mogao pozvati na odgovornost kao pravna osoba.

"Nema HDZ biti od koga i zbog čega u strahu", rekao je o toj temi potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva, Darko Milinović.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 25.10.11. 19:42

Javio se pravi i " Posteni " HDZ-ovac.


registracija
11/1/10

fluid, 25.10.11. 22:29

Pametan čovjek se uvijek boji.Samo se budala nikoga i ničega ne boji. Stara mudra izreka naših didova.Da li je Milinović tako šta ikada čuo ili pročitao?Možda i je ali je biti faca reći,nema straha.Pobogu Milinoviću,progledaj više.Sljedeći si na listi za Remetinac.Potvrdio si uzimanje novca i činjenicu da si znao za to.Ma tko ti vjeruje kako nisi znao o kakvom se novcu radi?Pa koja budala,a još i ministar,uzima,daje ili bilo šta radi sa kešom bez potvrde,računa i čega sve ne što novac prati kod promjene vlasnika?E gluposti koliko nositelja imaš !?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika