26.10.2011. / 13:20

Autor: Nacional.hr

HND osudio priopćenje

Sramotna zahvala HRT-a Dijani Čuljak

Izvršni odbor Hrvatskog novinarskog društva na HTV-a napisao je da su 'zgroženi' cjelokupnim priopćenjem s HRT-a, a pravu 'nevjericu' kod njih je izazvala zahvala Dijani Čuljak „na njezinom dosadašnjem radu".

IlustracijaIlustracijaPodovom HRT-ovog priopćenja u kojem je Prisavlje obavijestilo javnost o poslovnom rastanku s Dijanom Čuljak Šelebaj, reagirao je Izvršni odbor Hrvatskog novinarskog društva na HRT-a, navodeći da su 'zgroženi' cjelokupnim priopćenjem, a pravu 'nevjericu' kod njih je izazvala zahvala HRT-a Dijani Čuljak „na njezinom dosadašnjem radu".

"Ovakvo priopćenje dokazuje da ste izabrali stranu i uvreda je svim poštenim djelatnicima HRT-a koji svoje prihode nikada nisu crpili iz vanjskih produkcija HRT-a , nanoseći joj izravnu štetu, čija se imena nisu nalazila na naslovnicama tiskanih medija zbog korupcije i sukoba interesa i koje ne istražuju DORH i USKOK", vele iz HND-a.

Pokaže li se da su optužbe istinite, HRT bi trebao podnijeti kaznenu prijavu protiv Dijane Čuljak i tražiti naknadu štete, kažu članovi HND-a pri HRT-u.

"Na ovaj način kuća se nikada nije javno zahvaljivala otpuštenim vanjskim suradnicima koji su godinama, neki i desetljećima, sudjelovali u stvaranju programa HRT-a, a kamoli onima koji su našli profesionalne i ljudske hrabrosti uopozoravati na nepravilnosti u radu HRT-a. Tražimo hitno povlačenje ovakvog Priopćenja Odjela za odnose s javnošću HRT-a jer ono odražava stav Uprave i pojedinaca, ali ne i stvarno stanje", zaključuje se u priopćenju.

Vezane vijesti

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana je izvrsne kakvoće, nije onečišćeno komunalnim otpadnim vodama što znači da se kupači mogu sa sigurnošću kupati i rekreirati,… Više

Komentari

registracija
9/3/11

poluprovokator, 26.10.11. 15:21

Pa oni su joj zahvalili što je s svojim partnerom zdušno varala i krala naš novac koji nas vlada tjera da mjesečno uplaćujemo the Televiziji HRT i mole ju da im oprosti što ju moraju zamoliti da potpiše sporazumni otkaz i još da im javi koliku bi otpremninu te da u taj iznos ugradi i dio za muža jer na žalost njemu nemaju osnove to direktno isplatati...nažalost.

Pa kad će kraj ljigavcima koji su instalirani na svim javnim službama i poduzećima i koji su dovukli svoju svojtu na "izvor" našeg novca??!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika