26.10.2011. / 15:30

Autor: Bojana Križić

Neno Belan, ST!illness, Ajs Nigrutin, Fakof Bolan

Brucošijada FER-a: Dođite, bit će bomba!

Ako je suditi prema FER-ovim brucošijadama od prošlih godina, i ove nas godine očekuje odlična atmosfera, hrpetina dobrih glazbenika i premalo vremena da se sve stigne pohvatati

Najiščekivanija brucošijada svih cool klinaca zasigurno je ona Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva na kojoj su prošle godine nastupili legendarni TBF, srpski reper Ajs Nigrutin, tvorci hita "Buđav lebac" S.A.R.S. i mnogi drugi. Na isto mjesto, hodnike FER-a, 5. studenog dolazi novi niz odličnih glazbenika - TBF mijenja splitski ST!illnes, Ajs Nigrutina kolega Marčelo, dolazi pank skupina iz Pule Fakof Bolan, a kao headliner nastupiti će Neno Belan i njegov bend Fiumens.

Ako je suditi prema FER-ovim brucošijadama od prošlih godina, i ove nas godine očekuje odlična atmosfera, hrpetina dobrih glazbenika i premalo vremena da se sve stigne pohvatati. Program se odvija na četiri flora. Onaj glavni rezerviran je za Belana, ST!llness, Marčela, Fakof Bolan, francuske DJ-e Loo&Placido i zagrebački funk/rock/blues bend Moj bend.

Drugi 'stage' ugostiti će mladi zagrebački sastav She Loves Pablo, punk/rock/kazačok bend Cherkezi United koji ruske narodne pjesme upotpunjavanju žestokim punkom, rockeri Seven That Spells, kraljica eksperimentalnog hip-hopa Diyala i sastav ABOP (After je Bolji Od Partyja) kojega čine renomirani glazbenici iz Elementala, Lollobrigide, Sinesteta i mnogih drugih.

Glavna faca na electro flooru bit će londonski DJ Girl Unit, a pratiti će ga domaćin KSET-ovog bass misic programa JabbaTon. Očekujte scratchanje i jugglanje najboljeg hrvatskog turntablista DJ Venoma, nove trake drum’n'bass producenta Kodina, bass music selekciju promotora i DJ-a Yesh!a te nastup njegovog senzualnog alter ega RRRamon!a. Osim njih, za DJ pult će stati i član Trip To Zion kolektiva DJ Danny Bwoy i Dance Depertment kojega čine Disco Helga i Miss Taken.

U samom klubu KSET glazba večeri je indie rock, a njeni su ambasadori Bezidejni iz Indirektuma, Tzerho i Tam iz Habeebee Beat, DJ-i Pitch Invasion i Sin iz Retrostepa i Laudor i Mikhee iz uvijek rasprodanog That90′s. Karte od 19.10. možete kupiti po cijeni od 65 kn u Rockmarku, Dirty Old Shopu i u KSET-u. Od 24.10. karte će se prodavati još i u SC-u i na FER-u. Na ulazu će karta koštati 85 kn. BITNO za brucoše FER-a: karte po cijeni od 35 kn možete kupiti samo u KSET-u, obavezno imajte sa sobom e-index i osobnu iskaznicu.

Vezane vijesti

Ferovci dobili igračke koje žene obožavaju

Ferovci dobili igračke koje žene obožavaju

Prvi humanoidni roboti stižu u Hrvatsku", tako su mediji najavljivali nedavnu isporuku šest Nao robota francuske tvrtke Aldebaran zagrebačkom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika