27.10.2011. / 13:01

Autor: Hina

'Nismo lagali, Hrvatska je dom pravne države'

Predsjednik RH Ivo Josipović rekao je u danas u Zagrebu da neće komentirati politički trenutak otvaranja istrage protiv HDZ-a, ali je istaknuo da je dokaz djelovanja pravne države u kojoj nema nedodirljivih.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik RH Ivo Josipović rekao je u danas u Zagrebu da neće komentirati politički trenutak otvaranja istrage protiv HDZ-a, ali je istaknuo da je dokaz djelovanja pravne države u kojoj nema nedodirljivih.

Zamoljen da komentira izjavu predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor da pokretanje istrage protiv stranke prije početka izbora nije slučajno, Josipović je odgovorio kako "neće komentirati politički trenutak".

"Ne treba ni komentirati ni samu istragu jer su za nju zadužena državna tijela", rekao je predsjednik novinarima nakon govora na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije.

Istraga potvrđuje da je Hrvatska govorila istinu Europi kada je poručivala: "Danas nema nedodirljivih. Pravna država radi i radit će".

Josipović je ponovio kako "Hrvatska jest dom pravne države".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
16/2/11

pro, 27.10.11. 13:07

Predsjedniče,već smo mogli riješiti to,da smo htjeli i da smo imali političke volje


registracija
9/5/10

lolobrigita, 27.10.11. 13:30

ninoslav.pavic@nedodirljivi .net


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika