27.10.2011. / 13:10

Autor: Hina

Novi potres 5,4 na jugoistoku Turske

Potres magnitude 5,4 stupnjeva pogodio je Yueksekovu, grad na jugoistoku Turske, oko 250 km od područja koje je u nedjelju pogodio razoran potres, priopćio je u četvrtak seizmološki zavod u Kandilliju.

Ovo je drugi jaki potres u Turskoj u samo nekoliko danaOvo je drugi jaki potres u Turskoj u samo nekoliko danaPotres magnitude 5,4 stupnjeva pogodio je Yueksekovu, grad na jugoistoku Turske, oko 250 km od područja koje je u nedjelju pogodio razoran potres, priopćio je u četvrtak seizmološki zavod u Kandilliju.

U potresu koji se dogodio u 10.04 sati po srednjoeuropskom vremenu nije bilo žrtava ni materijalne štete, po prvim informacijama lokalnih vlasti koje su ipak proglasile neradni dan za škole na tom području, javlja novinska agencija Anadolija.

Potres magnitude 7,2 stupnja pogodio je u nedjelju pokrajinu Van koja graniči s pokrajinom Hakkari, pri čemu su poginule 523 osobe, a 1.650 je ozlijeđeno, po najnovijem izvješću turskih vlasti.

Vezane vijesti

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan upozorio je u utorak da će njegova zemlja uzvratiti svaki put kada Sirija povrijedi njezinu granicu, pošto je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika