27.10.2011. / 14:03

Autor: Totalsport

Petrić na treningu ozlijedio list

Stradao je 30-godišnji napadač u jednom duelu, nakon čega je ostao ležati na travi. Nije mogao nastaviti trenirati, pa čak niti hodati

Mladen Petrić Mladen Petrić Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić na prijepodnevnom je treningu ozlijedio list, precizno je pojasnio trener hamburškog Bundesligaša Thorsten Fink. Hamburger Abendblatta prvotno je pisao da je riječ o ozljedi gležnja.

Dogodilo se u trenucima kada smo igrali 3 na 3. Odjednom je osjetio probadanje u listu. Vrlo je dvojbeno hoće li nam moći pomoći u nedjelju protiv Kaiserslauterna – rekao je Fink.

30-godišnji nakon jednog duela ostao je ležati na travi. Golf-vozilom odvezen je s travnjaka prema svlačionici. Umjesto iskusnog napadača hrvatske reprezentacije za mjesto u momčadi sada će kandidirati Peruanac Paulo Guerrero, Korejac Heung Min-Son i Šveđanin Marcus Berg.

Upitne je i njegov nastup na dvije završne eurokvalifikacijske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Turske 11. i 15. idućeg mjeseca.

Vezane vijesti

Bundesliga: Šest golova Šprema

Bundesliga: Šest golova Šprema

U njemačkoj Bundesligi u srijedu su igrane utakmice triju različitih kola, a u akciji je bio i velik broj hrvatskih rukometaša. Najviše ih je bilo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika