27.10.2011. / 16:05

Autor: Nacional.hr

Marasović

Nisu samo pošteni 'kusali' iz crnih fondova

"Ne znam tko je izvlačio novac, ni od kuda ni zbog čega, ali ja nisam ništa izvlačio ni od koga", izjavio je Marasović

Jadranka Kosor i Dujomir Marasović Photo: Miranda Cikotić/PIXSELL Jadranka Kosor i Dujomir Marasović Photo: Miranda Cikotić/PIXSELL Predsjednik splitskog HDZ-a, Dujomir Marasović, održao je konferenciju za novinare na kojoj se okomio na protivnika u predstojećim izborima SDP i komentirao pokrentu istragu protiv svoje stranke.

"Nema šanse da bi samo HDZ bio kriv za crne fondove, pa svi znamo kako su se financirali izbori, svi znaju da je i SDP imao tajne račune u Austriji. Ne znam tko je izvlačio novac, ni od kuda ni zbog čega, ali ja nisam ništa izvlačio ni od koga", izjavio je Marasović. Nastavio je kako odgovorni moraju odgovarati i kako je HDZ poštena stranka. Na pitanje je li stranci blokiran račun i kako će izaći na izbore, odgovorio je kako će 'imati milijun i pol kuna za kampanju u izbornoj jedinici', dodavši kako će ih 'naći nekako'. Sam sebi je dao kompliment kako je on 'čovjek ispred svog vremena'.

"Radnicima će smanjiti plaće, umirovljenicima mirovine, srezat će branitelje, uvest će porez na vikendice i poljoprivredno zemljište. Narode, morate znati što vam se sprema", obrušio se na gospodarski plan SDP-a. Posebno se osvrnuo na SDP-ov plan uvođenja poreza na vikendice, koji će kako kaže 'natjerati Hrvate da prodaju svoju imovinu strancima'. "Tko neće brata za brata, hoće tuđinca za gospodara", narodno je bio jasan šef splitskog HDZ-a.

"Narod i novinari nisu shvatili našu oporbenu politiku, pa sam malo ublažio retoriku prema gradonačelniku", rekao je Marasović o svom odnosu sa Željkom Kerumom.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
17/6/05

torpedo, 27.10.11. 16:39

Svi su ruzni, tupi i glupi, samo je HDZ lijep, pametan i POSTEN ...


registracija
17/6/05

torpedo, 27.10.11. 16:53

Onako usput: mislim da je u redu placati porez na nekretninu. U vecini zemalja EU se placa porez.

Npr. u Muenchenu na nekretninu od 150.000 eura, mjesecno se placa cca 15 eura poreza.

Od tih novaca se financira grad/opcina koji poslije taj novac ulazu u gradnju skola, vrtica i ostale infrastrukture.

Nadalje, placanje poreza ce potaknuti gradjane koje imaju zemljiste/nekrentinu da ga ili upotrijebe ili prodaju. A to bi moglo potaknuti cak i gospodarsku aktivnost.


registracija
5/3/10

starimudrac, 27.10.11. 17:02

sad se svaka HDZovska budala našla posipati pepelom.


registracija
22/10/11

jadno100, 27.10.11. 20:12

nista ne znaju nista nisu vidjeli a hvale se kako samo rade rade....odstupi bando lopovska


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika