27.10.2011. / 17:43

Autor: Hina

Iz šibenskog TLM-a ukrali 2,2 tone aluminija

Šibenska policija osumnjičila je petoricu mladića iz Splita i Šibenika za krađu 2,2 tone aluminija iz šibenske Tvornice lakih metala (TLM), izvijestila je danas glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marica Kosor.

Opljačkan je šibenski TLMOpljačkan je šibenski TLMŠibenska policija osumnjičila je petoricu mladića iz Splita i Šibenika za krađu 2,2 tone aluminija iz šibenske Tvornice lakih metala (TLM), izvijestila je danas glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marica Kosor.

Policijskim istraživanjem utvrđeno je kako su mladići, od kojih su dvojica Splićana (21 i 23 godine) te trojica Šibenčana (dva 26-godišnjaka i 23-godišnjak) aluminij ukrali u dva navrata tijekom listopada te ga preprodali kaštelanskoj tvrtki za otkup sekundarnih sirovina. Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na 45 tisuća kuna.

Glasnogovornica PU-a rekla je kako je policija krađu otkrila jučer kad su šibenski policajci u krugu TLM-a uhvatili četvoricu Splićana od 18, 19, 21 i 23 godine.

Mladići su u krug TLM-a ulazili kroz rupe u žičanoj ogradi oko tvornice. Kroz te su rupe i iznosili ukradeni aluminij i ukrcavali ga u kombij i vozili do Kaštela, gdje su ga prodavali.

Istragom je također utvrđeno kako su dvojica Splićana iz te skupine i prije krali aluminij s trojicom Šibenčana.

Vezane vijesti

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Protiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je… Više

Komentari

registracija
17/6/05

torpedo, 28.10.11. 07:49

Jos treba provjerit da li su clanovi HDZ-a...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika