30.10.2011. / 11:04

Autor: Hina

Izboden zbog Monopolyja

Ovaj napad potaknut Monopolyjem nije prvi takav incident zbog društvene igre. U rujnu je jedan muškarac na Floridi zadavio svoju ženu zbog svađe tijekom jedne društevne igre

Laura Chavez iz Santa Fea optužena je ovoga tjedna da je izbola nožem svog partnera Clydea Smitha kada je društvena igra Monopolyja pošla naopako, javlja ABC News.

Chavez (60) se počela svađati sa Smithom (48) dok su igrali Monopoly s njezinim desetogodišnjim unukom. Dječak je rekao policiji da je baka optužila Smitha da je varao tijekom igre, a nakon toga je njega poslala u krevet.

Policija je priopćila kako je utvrdila da se svađa razbuktala te da je Chavez udarila Smitha staklenom bocom po glavi, a zatim zgrabila nož i napala ga njime.

Dječak je za to vrijeme spavao i probudila ga je policija.

Policija navodi da je Smith prebačen u bolnicu i da je stabilno, a Chavez je pritvorena.

Ovaj napad potaknut Monopolyjem nije prvi takav incident zbog društvene igre. U rujnu je jedan muškarac na Floridi zadavio svoju ženu zbog svađe tijekom jedne društevne igre.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika