30.10.2011. / 12:42

Autor: Totalsport

Mourinho: Pobijedili smo zahvaljujući umu

- Promijenio sam četvoricu igrača u odnosu na posljednju utakmicu i zadovoljan sam odgovorom momčadi. Zaključili smo vrlo težak mjesec i vrlo težak tjedan u kojem smo pobijedili i Malagu i Villarreal - rekao je Portugalac.

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Nakon teško izborene pobjede u gostima kod Real Sociedada (1-0) u 11. kolu Primere trener Real Madrida Jose Mourinho pohvalio je psihičku snagu svojih nogometaša...

Nakon 21 postignutog pogotka u posljednjih pet prvenstvenih utakmica, Madriđani su u Baskiji naletjeli na žilavog suparnika koji im je učinio posao iznimno teškim. Priznao je to nakon utakmice i portugalski stručnjak.

- U zadnjih smo nekoliko minuta uspjeli pobijediti umor. Ostali smo bez fizičke snage u drugom poluvremenu, ali smo pobijedili zahvaljujući umu pomoću kojeg smo kontrolirali utakmicu - rekao je Mourinho čijoj je momčadi pobjedu osigurao Gonzalo Higuain pogotkom u devetoj minuti.

- Promijenio sam četvoricu igrača u odnosu na posljednju utakmicu i zadovoljan sam odgovorom momčadi. Zaključili smo vrlo težak mjesec i vrlo težak tjedan u kojem smo pobijedili i Malagu i Villarreal - dodao je Portugalac.

Real Madrid sljedeću utakmicu igra u srijedu protiv Lyona u 4. kolu skupine D Lige prvaka. Pobjedom na Gerlandu "kraljevski klub" bi potvrdio prolaz dalje iz skupne u kojoj je i zagrebački Dinamo.

Vezane vijesti

Mourinho produljio s Realom do 2016. godine

Mourinho produljio s Realom do 2016. godine

Real Madrid potvrdio je službeno putem internetske stranice dvogodišnje produljenje suradnje s karizmatičnim trenerom Joseom Mourinhom. Podsjećamo,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika