31.10.2011. / 09:56

Autor: Hina , Nacional.hr

Pijani Yoda ostao bez vozačke

Odmah nakon mjerenja alkohola u krvi, oduzeta mu je vozačka dozvola, pa je velemajstor Jedija kući morao pješice. "U ovom slučaju, sila nije bila s njim", priopćila je duhovita policija iz Darmstadta

IlustracijaIlustracijaNjemački policajci koji su nedjelju rano ujutro bili pozvani na očevid zbog prometne nesreće silno su se iznenadili kad su za volanom našli Yodu, majstora učitelja Jedija iz "Zvjezdanih ratova" Georgea Lucasa.

"Policijska ophodnja iznenadila se kad je za volanom ugledala učitelja Jedija, Yodu", no još je veće iznenađenje uslijedilo kad je ustanovljeno da taj Yoda jedva održava ravnotežu zbog količine popijenog alkohola, priopćila je policija iz Darmstadta.

Yoda, odnosno 42-godišnji muškarac maskiran u njega, oborio je automobilom pješaka, nasreću bez posljedica, nakon čega je pozvana policija. Odmah nakon mjerenja alkohola u krvi, oduzeta mu je vozačka dozvola, pa je velemajstor Jedija kući morao pješice. "U ovom slučaju, sila nije bila s njim", priopćila je duhovita policija iz Darmstadta.

Pretpostavlja se da je ovaj muškarac malo previše i malo prerano slavio Noć vještica.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika