31.10.2011. / 17:40

Autor: Totalsport

Bolji sam od Jordana, moja majka će vam reći isto!

- Nisam ovo još nikome rekao, ali ja osjećam da mogu biti bolji od Michaela Jordana - rekao je Crawford za Washington Post

S prosjekom od 11.7 poena, 2.5 skoka i 2.8 asistencije po utakmici u dvije odigrane sezone u NBA ligi, košarkaš Washington Wizardsa Jordan Crawford vjeruje da je bolji od od najboljeg - Michaela Jordana...

Crawford (23) je prošle sezone započeo 18 utakmica za Washington i to isključivo zbog ozljede njegovog suigrača Nicka Younga. Bivša zvijezda sveučilišta Xavier izabran je kao 2. pick prve runde drafta 2010. godine od strane New Jersey Netsa koji su ga odmah proslijedili Atlanta Hawksima. Sezonu nakon toga Jordan Crawford stigao je u Washington gdje je, barem tako vjeruje, velika zvijezda.

- Nisam ovo još nikome rekao, ali ja osjećam da mogu biti bolji od Michaela Jordana - rekao je Crawford za Washington Post.

- Kada igram ne želim da ljudi govore da je Michael Jordan najbolji. Želim da govore da sam to ja. To sam ja i to ću postići - uvjeren je u svoje sposobnosti Jordan Crawford čiji mlađi brat Joe igra u Izraelu za Maccabi Rishon.

Novinar koji je očito bio zatečen izjavom mladog košarkaša nije mogao vjerovati što čuje, te ga je upitao odakle mu toliko hrabrosti da takvo što izjavi. Crawford je i na to imao spreman odgovor.

- Osjećam da sam bolji od Michaela Jordana. Moja majka će vam reći istu stvar - bile su riječi Crawforda.

Mladi 22-godišnji Amerikanac trenutno na svom kontu ima 490 poena i praznu vreću naslova. Dug je put pred Crawfordom da sustigne 32.292 poena i šest prstena pobjednika NBA lige, te još brojne druge individualne nagrade, koje je ostvario pravi Jordan.

Najveći uspjeh Jordana Crawforda kojim se jako ponosi datira iz sveučilišnih dana kada je prilikom jedne utakmice zakucao preko danas planetarno popularnog LeBrona Jamesa. Crawford je nakon toga tvrdio da je Nike zaplijenio snimku kako bi zaštitio interes svog klijenta (Jamesa), ali je ista ipak procurila na Youtube nakon čega je Crawford postao zvijezda.

Vezane vijesti

NBA liga: Chicago preuzeo vrh Istoka

NBA liga: Chicago preuzeo vrh Istoka

Pobjedom 98-79 protiv slabih Washington Wizardsa košarkaška momčad Chicago Bullsa stigla je do omjera 48-18, najboljeg u Istočnoj konferenciji NBA… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika