31.10.2011. / 18:30

Autor: Totalsport

Mandžukić i Mijatović najbolji Hrvati

Mario Mandžukić u 31. minuti je zabio gol za poravnanje domaćina na 1-1. Bio je to njegov već sedmi gol ove sezone u Bundesligi, u kojoj je četvrtu rundu zaredom bio strijelac

Mario Mandžukić (arhiva)Mario Mandžukić (arhiva)Njemački Kicker objavio je ocjene za učinak igrača u 11. kolu Bundeslige. Najbolje ocjene od hrvatskih nogometaša zaradili su protagonisti utakmice u kojoj je Hertha u gostima svladala Wolfsburg s 3-2...

Mario Mandžukić u 31. minuti je zabio gol za poravnanje domaćina na 1-1. Bio je to njegov već sedmi gol ove sezone u Bundesligi, u kojoj je četvrtu rundu zaredom bio strijelac. Odigrao je cijelu utakmicu i dobio je dvojku, najbolju ocjenu u domaćem sastavu. Srđan Lakić, koji je ušao u igru u 63. minuti, ostao je neocijenjen.

Kapetan Herthe Andre Mijatović odigrao je svih 90 minuta za berlinsku momčad, te je ocijenjen sa solidnom trojkom. Podsjećamo, ocjene su od najbolje jedinice do najlošije šestice.

Mato Jajalo dobio je ne baš dobru četvorku u uvjerljivoj domaćoj pobjedi svog Kölna protiv Augsburga 3-0. U pitanju je najlošija ocjena u pobjedničkoj momčadi.

Isti je slučaj i s Ivanom Perišićem, čija je dortmundska Borussia na gostovanju kod Stuttgarta odigrala 1-1. Perišić, koji je igrao do 76. minute, također je dobio četvorku, a nitko od njegovih suigrača nije zaradio lošiju ocjenu.

Ivica Olić zaigrao je u domaćoj pobjedi Bayerna protiv Nürnberga 4-0 od 77. minute, pa je ostao bez ocjene. Danijel Pranjić nije niti ulazio u igru u momčadi Bayerna.

Vezane vijesti

Barcelona snima Mandžukića

Barcelona snima Mandžukića

Prema tvrdnjama španjolskih novinara Barcelona će na sutrašnju utakmicu Hrvatska - Španjolska u Gdanjsk poslati posebnog skauta kako bi snimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika