31.10.2011. / 18:30

Autor: Hina , Nacional.hr

Premijerkin apel

Nemojte zaboraviti vladinu pomoć gospodarstvu

Premijerka Kosor se u Krilu Jesenicama na brodu "Krilo Pride" sastala s predstavnicima Hrvatske udruge privatnih brodara

Premijerka Jadranka Kosor je za današnjeg posjeta omiškoj tvornici rublja "Galeb" te susreta s predstavnicima Hrvatske udruge privatnih brodara u Krilu Jesenicama izjavila kako vjeruje da građani neće zaboraviti pomoć koju je vlada s njom na čelu davala gospodarstvu, bez obzira na ekonomsku krizu.

"U razgovoru s predstavnicima tvrtke 'Galeb' rekli su da je, zahvaljujući našem modelu 'A plus', ta tvrtka mogla raditi, a to znači da su joj vladini projekti omogućli da se bori protiv krize", rekla je Kosor novinarima.

Obrativši se nazočnima u "Galebovu" proizvodnom pogonu u Omišu, premijerka je toj tvrtki čestitala 60. obljetnicu, izrazivši zadovoljstvo što su među 350 zaposlenika u njoj većinom žene.

"Vlada je od 2005. do sada u tekstilnu industriju u Hrvatskoj uložila 350 milijuna kuna, a od toga u 'Galeb' u Omišu osam milijuna", kazala je.

Premijerka Kosor je također istaknula kako najnoviji rujanski podatci pokazuju rast u turističkoj djelatnosti te izvozu u odnosu na lanjski rujan.

Ponovila je kako je u drugom tromjesečju BDP porastao za 0,8 posto, što je, drži, znak da polako izlazimo iz krize.

Premijerka Kosor se u Krilu Jesenicama na brodu "Krilo Pride" sastala s predstavnicima Hrvatske udruge privatnih brodara.

"Predstavnici ove udruge mogu potvrditi koliko je vlada učinila za njihovu djelatnost kako bi gradili brodove te beneficiranim radnim stažom i potporama u sustavu goriva. To je učinila ova vlada i vjerujem kako građani to neće zaboraviti", rekla je Kosor novinarima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 31.10.11. 19:14

Pametna osoba zna kada je vrijeme za dostojanstveno povlačenje sa scene.


registracija
5/3/10

starimudrac, 31.10.11. 21:05

nikako da uspijem pitat trenutno vladajuće kako im je sjelo učlanjenje novog-starog člana, karamarka!


registracija
14/7/11

Trinity, 31.10.11. 21:10

Nemojte zaboraviti ni bespoštednu hdzovu, i njenu osobnu borbu protiv kriminala i korupcije! I zaslugu njenu i njezine vlade za skori ulazak RH u EU! I činjenicu da su ona i njena vlada izveli zemlju iz krize, i da su na tragu da pronađu trag da Hrvatska nađe put da krene putem da postane prosperitetna država......bla.... I, svakako, nemojte zaboraviti Oca domovine, bez kojeg ni nje ne bi bilo!
I kad se sjetite toga svega i još mnogo hdz čega , nemojte glasati za Hdz!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika