02.11.2011. / 11:21

Autor: Totalsport

Peti uzastopni poraz Red Wingsa, Boston pobijedio

Odlučujući gol zabio je Devin Setoguchi u drugoj minuti produžetka i tako donio Minnesoti drugu pobjedu nad Detroitom u samo četiri dana budući su istog protivnika savladali i u subotu s 1-0

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaCrna serija hokejaša Detroit Red Wingsa nastavlja se. Osvajači 11 Stanley Cupova izgubili su i petu uzastopnu utakmicu, ovog puta na domaćem ledu od Minnesote Wild 2-1 nakon produžetka.

Odlučujući gol zabio je Devin Setoguchi u drugoj minuti produžetka i tako donio Minnesoti drugu pobjedu nad Detroitom u samo četiri dana budući su istog protivnika savladali i u subotu s 1-0.

Mikko Koivu zabio je za Minnesotu u regularnom dijelu dok je vratar Josh Harding zaustavio 36 udaraca prema vratima. Za Red Wingse je zabio veteran Nicklas Lidström.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvarili su Vancouver Canucksi koji su s 5-1 trijumfirali na gostovanju kod Calgaryja nošeni učinkom braniča Alexandera Edlera koji je uknjižio gol i dvije asistencije.

Washington Capitalsi sačuvali su savršeni ovosezonski domaći omjer (6-0) tijesnom 5-4 pobjedom nad Anaheimom.

Capitalsi su zaostajali 3-0 u drugoj četvrtini, kao i 4-2 nepunih 11 minuta prije kraja, nakon čega su kreirali preokret. Nicklas Bäckström zabio je izjednačujući gol 42 sekunde prije kraja, a potom i pobjednički gol nakon dvije minute i 18 sekundi u produžetku. Najefikasniji igrač gostiju bio je finski veteran Teemu Selänne koji je upisao dva gola i dvije asistencije.

Boston Bruinsi, aktualni prvaci, prekinuli su seriju od tri vezana poraza domaćim trijumfom nad Ottawom 5-3. Johnny Boychuk i Daniel Paille zabili su golove u razmaku od 47 sekundi u posljednjoj trećini i tako odveli susret na stranu Bruinsa koji su listopad završili s omjerom pobjeda i poraza 3-7, najgorim u Istočnoj konferenciji.

NHL liga, utorak:

Boston - Ottawa 5-3

Carolina - Tampa Bay 4-2

Washington - Anaheim 5-4, produžetak

Detroit - Minnesota 1-2, produžetak

Calgary - Vancouver 1-5

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika