02.11.2011. / 11:32

Autor: Totalsport

Walcott: Subota nas je totalno ispraznila

- Najbitnije je da nismo izgubili i da i dalje držimo prvo mjesto na ljestvici. Naravno, šteta je što su dva boda pobjegla s našeg stadiona, ali i dalje dobro stojimo na ljestvici - rekao je igrač Arsenala Theo Walcott

Theo Walcott Theo Walcott Navijači londonskog Arsenala su nakon 5-3 pobjede svojih miljenika u subotu protiv Chelseaja, očekivali novu rapsodiju. No, Arsenal je u utakmici 4. kola Lige prvaka protiv Marseillea na svom Emiratesu odigrao tek 0-0.

Istina, Arsenal je još uvijek vodeći klub na ljestvici svoje skupine F sa osam bodova.

- Najbitnije je da nismo izgubili i da i dalje držimo prvo mjesto na ljestvici. Naravno, šteta je što su dva boda pobjegla s našeg stadiona, ali i dalje dobro stojimo na ljestvici - rekao je igrač Arsenala Theo Walcott i objasnio gdje se krije razlog slabije predstave.

- Subota i utakmica protiv Chelseaja nas je totalno ispraznila. Lako se to moglo osjetiti. Htjeli smo, borili se, ali ovaj put nije išlo.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika