02.11.2011. / 16:00

Autor: Dean Sinovčić

Top 10 rekordno kratkih brakova

Top 10 hollywoodskih razvoda na brzaka

Pogledajte top listu deset brakova celebrityja koju su najkraće trajali

Kim KardashianKim KardashianMislite li da je brak između Kim Kardashian i Krisa Humphriesa kratko trajao? Istina, 72 dana je malo, ali Hollywood je otkvačeno mjesto, tamo brakovi traju još kraće. Ne vjerujete? Pogledajte top listu deset brakova celebrityja koju su najkraće trajali.

Robin Givens i Svetozar Marinkovic: Manje od jednog dana

Robin Givens svojedobno je hodala sa Eddiem Murphyjem, čak sa Bradom Pittom dok nije bio slavan, a najpoznatija je po braku sa boksačem Mikeom Tysonom. Jednako poznata bi trebala biti i po braku sa instruktorom tenisa rođenim u Srbiji Svetozarom Marinkovicem s kojim se vjenčala 22. kolovoza 1997. godine te se razvela istog dana. Marinkovic je kasnije izjavio da je brak trajao sedam minuta. Istina je da je trajao osam sati.

Zsa Zsa Gabor i Felipe de Alba: Jedan dan

Zsa Zsa Gabor udavala se sedam puta, a osmi je bio onaj s meksičkim glumcem i playboyem Felipe de Albom. Vjenčali su se u travnju 1982. godine, da bi sutradan Zsa Zsa Gabor proglasila brak propalim. Ima jedna caka - u tom trenutku ona je još uvijek bila u braku sa suprugom broj sedam, hotelskim magnatom Conradom Hiltonom. Osim toga, s meksičkim playboyem vjenčala se na brodu, vjenčao ih je kapetan broda, pa se čini da vjenčanje uopće nije bilo legalno.

Britney Spears i Jason Alexander: 55 sati

Njih dvoje, prijatelji iz djetinjstva, vjenčali su se 3. siječnja 2004. godine u Las Vegasu da bi nakon 55 sati njezini odvjetnici podnijeli zahtjev za proglašenje braka nevažećim. Alexander je tada rekao kako su njih dvoje „gledali jedan u drugog i rekli 'Idemo napraviti nešto ludo. Idemo se vjenčati, iz čiste zezancije'". Ubrzo su shvatili kakvu grešku su napravili a odvjetnici su rekli: „bila je to šala koja je otišla predaleko".

Dennis Hopper i Michelle Phillips: 8 dana

Dennis Hopper bio je zvijezda filma „Goli u sedlu" a Michelle Phillips bila je pjevačica iznimno popularne grupe Mamas and Papas u trenutku kada su se vjenčali 1970. godine i to u Noći vještica. Trebalo je tjedan dana da ona shvati kako ne može trpjeti njegovo luđačko ponašanje nakon čega je pobjegla u Los Angeles i podnijela zahtjev za razvod. Dennis Hopper je u intervjuu za New York Times 1984. godine rekao „Sedam dana je bilo prilično dobro. Osmi dan je bio loš".

Carmen Electra i Dennis Rodman: 9 dana

Carmen Electra i Dennis RodmanCarmen Electra i Dennis RodmanOpet je vjenčanje u Las Vegasu bilo fatalno. Njih dvoje hodali su osam mjeseci i vjenčali se 14. Studenoga 1998. godine. Devet dana kasnije, košarkaška zvijezda Dennis Rodman izjavio je kako je bio mrtav pijan kada je rekao „da" te zatražio poništenje braka dok je Carmen Electra izjavila da je u Las Vegasu jednako lako vjenčati se kao i naručiti cheesburger u fast-food restoranu.

Ali Landry i Mario Lopez: 2 tjedna

Mario Lopez bio je zvijezda serije „Saved by the Bell", Ali Landry bivša Miss Amerike i manekenka, te su se vjenčali u travnju 2004. godine. Razveli su se jer ju je on varao, što je i priznao sedam godina kasnije u jednom intervjuu. „Nisam bio spreman smiriti se", priznao je tada Lopez.

Drew Barrymore i Jeremy Thomas: 38 dana

U ožujku 1994. godine Drew Barrymore imala je samo 19 godina kada se vjenčala sa 31-godišnjim vlasnikom bara Jeremyjem Thomasom i to nakon samo šest tjedana hodanja. Njoj se to, kasnije je rekla, činilo jako romantičnim, trebalo je malo više od mjesec dana da nema romantike u takvom braku. Ni njezin drugi brak, sa komičarem Tomom Greenom, nije trajao puno duže, samo šet mjeseci.

Kim Kardashian i Kris Humphries: 72 dana

Krajem 2010. godine 159 cm visoka Kim Kardashian, koja je okončala četverogodišnji brak sa glazbenim producentom Damonom Thomasom, počela je hodati sa 206 cm visokim košarkašem New Jersey Netsa Krisom Humphriesom. Razlike u visini nestale su nakon što ju je on u siječnju ove godine zaprosio s 20,5-karatnim prstenom. Vjenčali su se u kolovozu, svadba je navodno stajala 20 milijuna dolara na koju je pozvano 440 uzvanika. Ona je podnijela zahtjev za razvod, on kaže da će učiniti sve da mu se vrati.

Lisa Marie Presley i Nicolas Cage: Oko tri mjeseca

Pamela Anderson i Kid RockPamela Anderson i Kid RockKćerka Elvisa Presleya imala je iza sebe dva braka kada je upoznala Nicolasa Cagea. Vjenčali su se u kolovozu 2002. godine, na 25-godišnjicu Elvisove smrti, da bi tri mjeseca kasnije Cage izjavio „nismo se ni trebali vjenčati", a s njim se složila i Lisa Marie Presley. Razvod je trajao 13 mjeseci, četiri puta duže no brak, ali ona je kasnije rekla da su se pomirili i da su u dobrim odnosima.

Pamela Anderson i Kid Rock: Gotovo četiri mjeseca

Kada se Pamela Anderson, zvijezda serije „Baywatch", vjenčala u srpnju 2006. godine za glazbenika Kid Rocka u St. Tropezu, rekla je da je to bilo „najromantičnije vjenčanje na svijetu" a kada su se razvodili pričalo se da se njemu nije dopalo što mu žena radi u filmu „Borat". Kada se Pamela Anderson preudala, Kid Rock je izjavio „Volio bih da je netko meni dao savjet koji ja dajem njezinom suprugu - zašto kupovati kravu kada mlijeko možeš besplatno dobiti".

Vezane vijesti

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika