02.11.2011. / 15:58

Autor: Totalsport

Valencia bez Banege šest mjeseci

Argentinčeva ozljeda novi je udarac za trenera "šišmiša" Unaija Emeryja koji je ranije ostao bez playmakera Sergija Canalesa na tri do šest mjeseci također zbog ozljede koljena

Ever Banega (desno)Ever Banega (desno)Argentinski vezni nogometaš Valencije Ever Banega (23) ozlijedio je koljeno desne noge u sinoćnjem dvoboju 4. kola Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena.

Travnjak Mestalle Banega je napustio u 24. minuti, a pretrage su pokazale da nije došlo do frakture, već izvrnuća, zbog čega će s travnjaka izbivati između četiri i šest tjedana.

Argentinčeva ozljeda novi je udarac za trenera "šišmiša" Unaija Emeryja koji je ranije ostao bez playmakera Sergija Canalesa na tri do šest mjeseci također zbog ozljede koljena.

Valencia je u spomenutom susretu slavila 3-1 i ostala u igri za plasman u osminu finala Lige prvaka. Trenutno je treća na ljestvici s bodom manje od drugoplasiranog Bayer Leverkusena.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika