02.11.2011. / 18:13

Autor: Hina

Đukanović krenuo Sanaderovim stopama

Bivši predsjednik crnogorske države i vlade i sadašnji čelnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nosi na lijevoj ruci sat vrijedan 106.000 eura, objavili su crnogorski mediji.

Milo ĐukanovićMilo ĐukanovićBivši predsjednik crnogorske države i vlade i sadašnji čelnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nosi na lijevoj ruci sat vrijedan 106.000 eura, objavili su crnogorski mediji.

Đukanovićem skupi sat otkrio je podgorički dnevnik Vijesti, precizirajući da je riječ o ručno rađenom satu švicarskog proizvođača "Breguet Tourbillon" od platine, koji stoji 91.300 funti, odnosno 106,76 tisuća eura.

Vijesti navode da su prestižni sat ove marke nekada posjedovali kraljevi, pisci i brodovlasnici, a danas krase ruke šefova država i poduzetnika.

Vlasnici takva sata su bili Winston Churchill, Aleksandar Puškin i grčki brodovlasnik Onazis, a sada takav sat, piše podgorički dnevnik, imaju ruski predsjednik Dmitri Medvedev i francuski Nicolas Sarkozy.

Đukanović ima više vrijednih ručnih satova, a neke je, kako je sam izjavio, dobio na dar od bivšeg glavnog tajnika NATO-a Javiera Solane i bivšeg francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca.

Britanski "The Independent“ u jednoj svojoj analizi prošle godine svrstao je Đukanovića među 20 najbogatijih državnika na svijetu, procjenjujući mu imetak na 10 milijuna funti.

Vezane vijesti

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Proljetno buđenje u Crnoj Gori" naslov je članka švicarskog lista Neue Zürcher Zeitung (NZZ) u kojemu se navodi da je sve veće neraspoloženje… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 03.11.11. 08:28

Ovaj švercer i kriminalac bi isto tako mogao i trebao u zatvor na dugo dugo vremena, ali njega proglašavati jednim od 20 najbogatijih državnika sa navodnih 10 milijuna funti bogatstva je smiješno.


registracija
20/4/11

BivsiYU, 03.11.11. 09:54

Treba mu oduzeti svu imovinu i dati običnom narodu, penzionerima.... Solani i ostalim, otkuda im toliki euri za poklon. Sa time plaćaju , možda, učinjene usluge.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 03.11.11. 13:45

Zasto se Dukanovic napada i unapred osuduje bez prava da se brani? Da li je ovo demokracija ili neka nova "diktatura proletarijata"?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika