04.11.2011. / 11:57

Autor: Totalsport

Thorpe sedmi u finalu

U subotu Thorpea još očekuje nastup na 100 metara leptir

Ian Thorpe Ian Thorpe Nakon što je u jutarnjem dijelu programa Svjetskog kupa u Singapuru (25-metarski bazeni) otplivao prvu utrku nakon gotovo petogodišnje stanke i prošao kvalifikacije na 100 metara mješovito, Ian Thorpe je u finalu zauzeo sedmo mjesto.

Bilo je očito da se veliki australski plivač u ovom trenutku još ne može nositi s konkurencijom, ali to i ne čudi s obzirom na dugo izbivanje s natjecanja. Uz to, 100 mješovito nije disciplina u kojoj je nekad skupljao uspjehe, niti disciplina u kojoj se planira plasirati na Olimpijske igre u Londonu sljedeće godine.

U svakom slučaju, peterostruki olimpijski pobjednik je u finalu došao do cilja za 56.33 sekunde, što je bolje od njegovog kvalifikacijskog vremena (56.74). Za pobjednikom, Južnoafrikancem Chadom le Closom, zaostao je 3.27 sekundi, a bilo je vidljivo da mu prsni stil predstavlja najveći problem.

U subotu Thorpea još očekuje nastup na 100 metara leptir.

Vezane vijesti

Europsko plivačko prvenstvo prebačeno u Debrecen

Europsko plivačko prvenstvo prebačeno u Debrecen

Umjesto u belgijskom Antwerpenu, kako je bilo prvotno planirano, Europsko prvenstvo u plivanju, od 21. do 27. svibnja, održat će se u mađarskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika