04.11.2011. / 14:41

Autor: Anamarija Kronast

Tatjana Jurić uganula nogu

Druga emisija „Plesa sa zvijezdama“ pred natjecatelje stavlja novi zadatak – okušavanje u quicktepu i rumbi, što nije bilo nimalo lagano nakon engleskog valcera i Cha Cha Cha kojima su otvorili šestu sezonu ovog HRT-ovog showa

Tatjana JurićTatjana JurićDo emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan pritisak pred njih stavlja i činjenica da slijedi prvo ispadanje. Marko Tolja i Ana Herceg u prvoj su emisiji osvojili najviše glasova žirija, čak četiri devetke, a taj će rezultat pokušati ponoviti. „Mi plešemo rumbu. Pripreme teku relativno dobro.

Malo mi se teško prebaciti sa "uštogljenog" engleskog valcera na zavodničku rumbu u svega pa dana, ali nadam se da rumba neće biti toliko kobna za mene. Moram priznati da sam se puno sigurnije osjećao prošle subote jer se u rumbi nisam pronašao baš najbolje.“, priznao je Marko, dodajući kako prije svega očekuje da sebi ali što je još važnije partnerici ne slomi nogu. Tatjana Jurić koja pleše quickstep ove će subote imati posebno težak zadatak. Naime, u žaru priprema između prve i druge emisije uganula je nogu. „Uganula sam nogu! Posljednja dva treninga plešem i jaučem. Pa sam se brže-bolje naoružala silnim zavojima, mastima i tabletama protiv bolova.“, rekla je.

Unatoč bolovima, Tatjana kaže kako je počela uživati u učenju plesa. Ništa lakše nije niti Lani Banely, koja se, kako kaže, više muči sa prehladom nego quickstepom. „Činjenica da mi je pukao glas i da ne mogu pričati veseli sve oko mene jer konačno samo šutim i slušam. Što se tiče plesa, i dalje uživam u svakom svom i dobrom i lošem odrađenom koraku i veselim se novoj suboti, publici, navijačima, ludoj zabavi i naravno strogom žiriju.“, kaže Lana. Miro Ungar ove subote pleše rumbu, koju do sada nikada nije plesao no sve je uspio naučiti u desetak dana. „Mislim da sam je solidno savladao i da ću opravdati očekivanja mojih navijača.“, najavio je Miro. Hrvoje Šalković u prošloj je emisiji osvojio najmanje glasova žirija, no više od toga brine ga kako će se to odraziti na njegovu reputaciju kod suprotnog spola. „Toliko sam loše plesao da neću naći curu barem godinu dana, očigledno ne znam plesati al dajem sve od sebe i imam veliko srce, pa ću nastaviti u revijalnom tonu.“, iskreno priznaje Hrvoje, koji će priliku za popravljanje dojma imati već sutra.

Denis Ahmetašević potpuno se posvetio svom subotnjem zadatku kako bi izvedba bila besprijekorna. „Još sanjam Cha Cha Cha i izvijam se kukovima u krevetu a onda se probudim i postajem quicksteper. Kakav podvojen život!“, rekao je Denis.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić: Zaljubljena, zaposlena i nikad sretnija

Tatjana Jurić: Zaljubljena, zaposlena i nikad sretnija

Za voditeljicu Tatjanu Jurić 2011. godina bila je godina velikih promjena. Nakon sedam godina posao na RTL Televiziji zamijenila je onim na radiju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika