04.11.2011. / 18:10

Autor: Hina

Bandićeva "Stijena" u kampanju sa skromnim proračunom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako će njegova kampanja za predstojeće parlamentarne izbore biti jedna od najskromnijih te je ponovio da će tek na prezentaciji izborne liste otkriti kandidate njegove "Stijene".

Milan BandićMilan BandićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako će njegova kampanja za predstojeće parlamentarne izbore biti jedna od najskromnijih te je ponovio da će tek na prezentaciji izborne liste otkriti kandidate njegove "Stijene".

"Sve će biti kako Bog zapovijeda, ali ovoga puta će biti to jedna od najskromnijih kampanja jer sam se u proteklih 20 godina, obnašajući svoje funkcije za vrijeme zagrebačke krize i 11 zadnjih godina u Gradu, dovoljno dokazao", izjavio je Bandić novinarima na Cvjetnom trgu prilikom predstavljanja projekta sanacije opločenja Trga Petra Preradovića.

Kazao je da drugi koji konkuriraju za funkcije "nemaju reference", dok se on svojim radom dovoljno dokazao u zadnjih 11, 15 i 18 godina, a to je, kaže, kapital. "To je najveći i najvrijedniji kapital s kojim izlazim na izbore", naglasio je.

"Čovjek koji bi imao manje vjere u sebe, nakon stampeda anketa zadnjih tjedan dana, vjerojatno bi odustao od kandidature. Ali, ja nisam čovjek koji odustaje nego radi svoj posao. Zadnji odustajem", dodao je Bandić.

Rekao je kako na izbore ide sam i da još uvijek nema svoju stranku. "Poslije izbora ćemo i to imati - hvala Bogu", kazao je i ponovio da će na prezentaciji liste i programa biti poznato koji će ljudi iz respektabilnih političkih stranaka ili oni neovisni, biti na listi "Stijena". Kod toga stojim i dalje, dodao je Bandić.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 04.11.11. 20:53

Bandiću, nekaj smo fejst zgrešili kad nas je Gospodin kaznil s tobom.
Ali se nadam da smo pokoru oddelali i da buš nestal za veke vekova.
Amen!


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 05.11.11. 00:15

da Bandicu jake su ti reference. Postao si gradonacelnik kao partiski sekretar po obrazovanju profesor ONO i DSZ! Sada ides van iz politike kao muljator, egoisticna seljacina. Kako se Bandic ocajno drzi politke, kako se boji ici na trziste rada, raditi za privatnika, na osnovu svog znanja i umijeca.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika