05.11.2011. / 11:35

Autor: Nacional.hr

Turudić vs. Sanader

USKOK planira spojiti suđenje za ratno profiterstvo i primanje mita

Zanimljivo je da je u slučaju primanja mita USKOK podignuo optužnicu protiv Sanadera za primanje mita, ali ne i protiv šefa MOL-a za davanje tog istog mita

Ivo SanaderIvo SanaderSudac Ivan Turudić mogao bi se nagledati Ive Sanadera u svojoj sudnici. Naime, ukoliko sud potvrdi optužnicu protiv Sanadera za primanje 10 milijuna eura mita od MOL-a, USKOK će vjerojatno tražiti spajanje predmeta.

Kako piše Večernji list, odluku od eventualnom spajanju suđenja koje je započelo ovog četvrtka i suđenja za primanje mita, Županijski sud u Zagrebu mogao bi donijeti već sljedećeg tjedna. Naime, u ponedjeljak bi trebali odlučiti prihvaćaju li USKOK-ovu optužnicu ili smatraju da ju još treba dopuniti.

Zanimljivo je da je u slučaju primanja mita USKOK podignuo optužnicu protiv Sanadera za primanje mita, ali ne i protiv šefa MOL-a za davanje tog istog mita.

Ukoliko sud bude razmatrao spajanje suđenja, to bi trebalo napraviti dok je suđenje za ratno profiterstvo Sanaderu na samom početku.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika