05.11.2011. / 12:35

Autor: Hina

MORH odobrio postavljanje pontonskog mosta u Mokricama

Na zahtjev Krapinsko-zagorske županije, ministar obrane Davor Božinović je u konzultaciji s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor odobrio postavljanje privremenog pontonskog mosta Oružanih snaga RH u blizini postojećeg mosta Mokrice s ciljem uspostave lakše privremene prometne komunikacije istočnog i zapadnog dijela te županije, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Pontonski most kakav će biti postavljen na Krapini (Foto: MORH)Pontonski most kakav će biti postavljen na Krapini (Foto: MORH)Na zahtjev Krapinsko-zagorske županije, ministar obrane Davor Božinović je u konzultaciji s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor odobrio postavljanje privremenog pontonskog mosta Oružanih snaga RH u blizini postojećeg mosta Mokrice s ciljem uspostave lakše privremene prometne komunikacije istočnog i zapadnog dijela te županije, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

U priopćenju se navodi kako će Oružane snage u suradnji s predstavnicima lokalnih vlasti započeti radove naredni tjedan, te će se postavljanjem pontonskog mosta olakšati prometna komunikacija u Krapinsko-zagorskoj županiji, gdje je u tijeku sanacija mosta Mokrice.

Taj most preko rijeke Krapine, koji se nalazi na državnoj cesti D1 bit će, prema obavijesti Hrvatskih cesta - Ispostava Zagreb, zatvoren za promet do 2. ožujka 2012. godine zbog izvođenja radova na sanaciji istog, stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

Župan Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić jučer je nakon sastanka s čelnicima Hrvatskih cesta izjavio kako je, prema njegovom mišljenju, gradnja pontonskog mosta bitna jer je završetak sanacije mosta Mokrice planiran tek za travanj iduće godine. Dotad bi stanovnici okolnih naselja morali koristiti zaobilazne puteve jer je zbog sanacije zatvorena državna cesta Gubaševo - čvor Zaprešić.

Vezane vijesti

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH je na svojim web stranicama objavio reagiranje na navode objavljene na internet stranicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i… Više

Komentari

registracija
20/5/09

BXLCRO, 06.11.11. 10:45

Je pa da ,na koncu to ce biti HDZova zasluga!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika