05.11.2011. / 16:47

Autor: Totalsport

Mourinho: Nikoga ne moramo potpisati u siječnju

Na svakoj poziciji u momčadi imamo sjajnog startera, ali i odličnu zamjenu. Bilo tko u mojem sastavu može odgovoriti zahtjevima i obvezama koje tražim

Jose MourinhoJose MourinhoJose Mourinho, trener nogometaša madridskog Reala, naglasio je da nema nikakve potrebe za bilo kakvim pojačanjem tijekom siječanjskog prijelaznog roka iduće godine.

Ove sezone Real bilježi kvalitetnije igre i rezultate nego li prošle sezone, pa je tako u Ligi prvaka ostvario četiri pobjede u četiri utakmice (u skupini D u kojoj se nalazi i zagrebački Dinamo). U domaćem prvenstvu Realu također ide dobro, pa su tako nakon deset odigranih utakmica na prvom mjestu s jednim bodom prednosti pred Barcelonom.

- Sretan sam jer mogu reći sljedeće, nama nitko ne treba tijekom siječanjskog prijelaznog roka. I nikoga nećemo potpisati - rekao je portugalski trener i dodao:

- Na svakoj poziciji u momčadi imamo sjajnog startera, ali i odličnu zamjenu. Bilo tko u mojem sastavu može odgovoriti zahtjevima i obvezama koje tražim.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika