05.11.2011. / 16:59

Autor: Totalsport

Formula 1: Iz Williamsa potvrdili pregovore s Räikkönenom

Postoji još jedna snažna opcija sa Julesom Bianchijem (rezervni vozač Ferrarija, op.a.), a i Valterri Bottas je u razmišljanjima, bar za treninge petkom – izjavio je Wolff

Kimi RaikkonenKimi RaikkonenGlasine o pregovorima između momčadi Williamsa i bivšeg svjetskog prvaka u Formuli 1, Kimija Räikkönena, potvrđene su od strane Tote Wolffa.

Dioničar momčadi Williams, Toto Wolff, potvrdio je da njegova momčad pregovara sa Räikkönenenom o njegovom povratku u Formulu 1. Glasine već nekoliko tjedana govore kako bi se "Ice Man" mogao vratiti u natjecanje Svjetskog prvenstva Formule 1 i to baš u momčad Sir Franka Williamsa. Potvrdu toj mogućnosti indirektno je dao i predsjednik uprave Williamsa Adam Parr, koji je ustvrdio kako bi Finac bio dobar izbor za Williams nakon loše sezone za njihovu momčad.

Potvrdu da su pregovori u toku dao je i dioničar Wolff:

- Da, istina je. Kimijev slučaj je na stolu. Priča nije za objavljivanje, ali ozbiljni pregovori su u toku. On je jedna od opcija. Donijeti ćemo startešku odluku. Postoji još jedna snažna opcija sa Julesom Bianchijem (rezervni vozač Ferrarija, op.a.), a i Valterri Bottas je u razmišljanjima, bar za treninge petkom – izjavio je Wolff.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika