06.11.2011. / 11:51

Autor: Totalsport

Kup nacija: I srpski rukometaši nadigrali Hrvatsku

Najbolji je strijelac kod Hrvatske bio Vuković sa pet pogodaka. Četiri je dodao Zrnić, a Ninčević, Duvnjak i Buntić po dva

Igor VoriIgor VoriHrvatska rukometna reprezentacija upisala je i drugi poraz u drugom susretu turnira Kup nacija kojem je domaćin Srbija. Upravo je Srbija u subotu bila bolja od momčadi Slavka Goluže s 22-20 (11-9).

Podsjetimo da je u premijernom nastupu Češka bila bolja sa 33-31, a ovom prilikom je i Srbija dobila Hrvatsku s dva razlike u daleko čvršćoj, ali bolje reći nervoznijoj utakmici. Igrači Hrvatske su tijekom 60 minuta izgubili 12 lopti, a Srbiji nije naškodila niti činjenica da su izgubili čak 22 lopte tijekom ogleda.

Razliku su stvorili vratari, pa su tako oni hrvatski bili posve nemoćni pred srpskim pucačima. Posebno su im probleme stvarali Ilić i Vujin koji su kombinirano zabili 17 od ukupno 22 pogotka domaćina. Ilić je postigao devet, a Vujin osam pogodaka.

Hrvatska se dobro držala do vodstva 7-5 u prvom dijelu. Tada su ekspresno ne samo ispustili prednost, već našli u zaostatku kojeg do kraja nisu nadoknadili. Utakmica je praktički bila gotova sedam minuta prije kraja kada se Srbija odvojila na četiri pogotka razlike.

Najbolji je strijelac kod Hrvatske bio Vuković sa pet pogodaka. Četiri je dodao Zrnić, a Ninčević, Duvnjak i Buntić po dva.

Posljednjeg dana, u nedjelju, Hrvatska će u 20 sati u Vršcu igrati protiv Mađarske, kada će ujedno tražiti prvu, utješnu pobjedu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika