06.11.2011. / 13:02

Autor: Totalsport

WTA Bali: Ivanović na rođendan pomela Garrigues

U susretu za treće mjesto na turniru nakon gotovo dva sata igre Ruskinja Nadija Petrova je bila bolja od Slovakinje Daniele Hantuchove 6-2, 5-7, 6-0

Ana IvanovićAna IvanovićZa samo sat vremena srpska tenisačica Ana Ivanović je u finalu posljednjeg WTA turnira sezone Tournament of Champions na Baliju nadigrala Španjolku Anabel Medinu Garrigues 6-3, 6-0.

Još jednim uvjerljivim nastupom Ana Ivanović je na svoj 24. rođendan zaključila sezonu. Pobjeda na Tournament of Champions na Baliju donijela joj je 375 WTA bodova i 210 tisuća dolara, a ostvarila ju je sjajnom igrom u finalu. Za sat vremena je Španjolki prepustila samo tri gema i to sva tri u prvom setu. Potpuna dominacija srpske tenisačice bila je vidljiva u svim elementima igre, a tijekom cijelog meča Garrigues nije došla do prilike za oduzimanje servisa. Bila je ovo treća pobjeda Ivanović iz četiri međusobna ogleda sa Španjolkom.

U susretu za treće mjesto na turniru nakon gotovo dva sata igre Ruskinja Nadija Petrova je bila bolja od Slovakinje Daniele Hantuchove 6-2, 5-7, 6-0.

WTA Bali, finale:

Ivanović – Garrigues 6-3, 6-0

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika