06.11.2011. / 19:04

Autor: Totalsport

Sunday Express: Chelsea će ponovno pokušati kupiti Modrića

Sunday Express navodi kako je Tottenham i dalje odlučan u namjeri da zadrži Modrića i kako će se oduprijeti svim eventualnim novim pokušajima Chelseja

Luka ModrićLuka ModrićKako se bliži siječanj i početak zimskog prijelaznog roka na europskom nogometnom tržištu, povećava se broj nagađanja o senzacionalnim transferima. Engleskim medijima je jedna od tema ponovno naš Luka Modrić.

Sunday Express tako donosi informaciju, o kojoj je ranije već pisao dio otočkih tiskovina, kako će Chelsea na zimu ponovno krenuti u lov na hrvatskog 26-godišnjeg veznjaka i člana Tottenhama. ''Spursi'' su tijekom ljeta ustrajno odbijali sve ponude gradskog rivala, čak i kad je klub sa Stamford Bridgea navodno ponudio 40 milijuna funti.

Sunday Express navodi kako je Tottenham i dalje odlučan u namjeri da zadrži Modrića i kako će se oduprijeti svim eventualnim novim pokušajima Chelseja.

Također, isti izvor piše i kako bi QPR i Aston Villa u svojim redovima voljeli vidjeti napadača ''spursa'' Jermaina Defoea. Iako trenutno nije u prvom planu menadžera Harryja Redknappa, Tottenham ga ipak želi zadržati, premda sam Defoe strahuje da bi ga manjak prilika koje dobiva mogao koštati mjesta u engleskoj reprezentaciji za Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika