07.11.2011. / 10:16

Autor: Hina

Jurčić suspendirao Sammira

Jurčić je izjavio da Sammir u subotu ujutro nije došao na trening, te da zbog ponovljenog kršenja klupske discipline neće biti u kadru prve momčadi

Trener Dinama Kruno Jurčić objavio je u nedjelju da je Sammir zbog kršenja klupske discipline suspendiran, odnosno da neće biti u kadru prve momčadi, objavili su hrvatski mediji. Sammir bi trebao trenirati po posebnom programu, a kad će se vratiti u prvu ekipu zasad nije poznato.

Jurčić je izjavio da Sammir u subotu ujutro nije došao na trening, te da zbog ponovljenog kršenja klupske discipline neće biti u kadru prve momčadi.

Ovu vijest potvrdio je i sportski direktor Zoran Mamić, kazavši da klub podržava odluku trenera, te da će se Sammir vratiti u prvu momčad kada to odluči trener Jurčić.

Iako je i prije u više navrata prekršio klupska pravila, Sammir nije zbog toga ozbiljnije kažnjavan, jer je uživao zaštitu izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, ali, kako pišu mediji, Mamić je u subotu izgubio strpljenje i trener Jurčić je dobio "zeleno svjetlo" da može kazniti neposlušnog Brazilca.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika