07.11.2011. / 11:22

Autor: Totalsport

Čech slomio nos, upitan za dodatne kvalifikacije

- I dalje imam krvarenja, a boli me i glava. Čekamo trenutak kada će oteklina splasnuti kako bismo odlučili da li ići na operaciju odmah ili se zahvat može i odgoditi - rekao je Čech

Petr ČechPetr ČechGolman Chelseaja i češke nogometne reprezentacije, 29-godišnji Petr Čech, slomio je nos pri subotnjoj premierligaškoj pobjedi (1-0) kod Blackburna.

Zbog toga su mu liječnici zabranili letjeti, pa je upitno hoće li uopće biti dostupan češkom izborniku za dva dodatna eurokvalifikacijska dvoboja protiv Crne Gore.

- I dalje imam krvarenja, a boli me i glava. Čekamo trenutak kada će oteklina splasnuti kako bismo odlučili da li ići na operaciju odmah ili se zahvat može i odgoditi - rekao je Čech.

U ponedjeljak se sasvim sigurno Čech neće priključiti Česima. U najboljem slučaju dogodit će se to u srijedu.

Bude li se odlučio nastupiti, morat će igrati sa zaštitnom maskom na licu. S obzirom da zaštitnu kacigu na glavi nosi od teškog potresa mozga i loma lubanje prije šest godina, protiv Crnogoraca bi mogao nastupiti gotovo totalno zamaskiranog lica.

Vezane vijesti

Budan slomio nos na treningu, slijedi mu operacija

Budan slomio nos na treningu, slijedi mu operacija

U četvrtak poslijepodne na treningu Palermovih nogometaša nosnu je kost pri sudaru s jednim suigračem slomio hrvatski centarfor talijanskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika