07.11.2011. / 12:23

Autor: Hina

Lady Gaga slavila na dodjeli nagrada MTV Europe

Američka pjevačica Lady Gaga slavila je u nedjelju navečer na dodjeli europskih glazbenih nagrada MTV Europe u Belfastu osvojivši četiri nagrade, prenose agencije.

Lady Gaga (Foto: Getty Images/Getty Images/MTV EMA)Lady Gaga (Foto: Getty Images/Getty Images/MTV EMA)Američka pjevačica Lady Gaga slavila je u nedjelju navečer na dodjeli europskih glazbenih nagrada MTV Europe u Belfastu osvojivši četiri nagrade, prenose agencije.

Lady Gaga je proglašena najboljom pjevačicom, dobila je nagrade za najbolju pjesmu i video za "Born This Way", te nagradu publike za najomiljeniju izvođačicu.

"Znala sam da je ova pjesma posebna kad sam ju napisala", rekla je 25-godišnja Newyorčanka u prepunoj dvorani Odyssey Areni dok je primala nagradu za najbolju pjesmu.

"Ovo je najvažnija pjesma koju sam ikada napisala", rekla je Lady Gaga, koja je i prošle godine dominirala dodjelom nagrada MTV Europe osvojivši tri glavne nagrade.

Kanadski tinejdžer Justin Bieber osvojio je dvije nagrade, za najboljeg muškog izvođača i za najboljeg pop pjevača. Uoči dodjele u Belfastu Bieber je bio u središtu pozornosti zbog optužbi jedne 20-godišnjakinje iz San Diega da je otac njezina djeteta začetog nakon kratkog prošlogodišnjeg susreta iza pozornice. Mladi Kanađanin je negirao te optužbe.

"Puno je gluposti izrečeno o meni ovih dana, ali prevladao sam to", rekao je Bieber.

Dvije nagrade dobili su i losangeleska alternativna skupina Thirty Seconds to Mars, te pjevač Bruno Mars.

Katy Perry je proglašena najboljom izvođačicom uživo, Eminem je najbolji hip hop izvođač, a Linkin Park su najbolji rokeri.

Većinu nagrađenih izabralo je izravnim glasovanjem oko 150 milijuna gledatelja MTV-a.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika