07.11.2011. / 12:25

Autor: Totalsport

Real Madrid bez Di Marije mjesec dana

Morat ćemo pričekati rezultate dodatnih pretraga, ali imam dovoljno iskustva s takvom vrstom ozljeda da znam da će Di Marija izbivati jedno vrijeme s terena - rekao je Portugalac na konferenciji za novinare nakon utakmice

Angel Di Maria Angel Di Maria Argentinski nogometaš Real Madrida Angel Di Maria morat će pauzirati iduća četiri tjedna zbog ozljede zadnje lože koju je zadobio u utakmici 12. kola španjolske Primere protiv Osasune.

Real Madrid je veliku pobjedu u susretu 12. kola španjolskog prvenstva protiv Osasune (7-1) platio ozljedom trostrukog asistenta na toj utakmici Di Marije. Argentinac je zamijenjen samo četiri minute nakon poluvremena zbog bolova u području zadnje lože. Di Marija će danas (ponedjeljak) obaviti dodatne pretrage, ali trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho boji se da je izgubio jednog od ključnih igrača na duži period vremena.

- Ima ozljedu zadnje lože. Morat ćemo pričekati rezultate dodatnih pretraga, ali imam dovoljno iskustva s takvom vrstom ozljeda da znam da će Di Marija izbivati jedno vrijeme s terena - rekao je Portugalac na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Ozljeda ujedno znači i otpadanje s popisa igrača Argentine koja 11. i 15. ovog mjeseca igra kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu protiv Bolivije odnosno Kolumbije.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika