07.11.2011. / 13:16

Autor: Totalsport

Joe "Smokin" Frazier gubi bitku s rakom jetre?

Moja obitelj i ja molimo svakodnevno za Joea i njegovu obitelj. On ima mnogo prijatelja koji žele da se izvuče, a ja sam jedan od tih - rekao je bivši svjetski prvak Ali

Joe Frazier prima nagraduJoe Frazier prima nagraduBoksačka legenda i bivši svjetski prvak, Amerkinac Joe Frazier, boluje od raka jetre i prema pisanju američkih medija vrlo je blizu smrti.

Vijest o Frazierovoj teškoj bolesti dospjela je vrlo brzo do najvećeg rivala iz boksačkih dana, Muhammada Alija koji ne može vjerovati u istinitost tih priča.

- Teško mi je povjerovati u vijest o Joeu, a još mi ju je teže prihvatiti. Joe je borac i prvak i molim se da se i sada bori. Moja obitelj i ja molimo svakodnevno za Joea i njegovu obitelj. On ima mnogo prijatelja koji žele da se izvuče, a ja sam jedan od tih - rekao je bivši svjetski prvak Ali.

Frazier i Ali su za vrijeme boksačke karijere čak tri puta boksali jedan protiv drugog. Muhammad Ali je slavio u dvije od te tri borbe. Molitvama su se priključili i svjetski poznati promotor borbi Don King, te još jedan bivši svjetski prvak Evander Holyfield.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika