08.11.2011. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Jelena Perčin: Teško razdoblje je napokon iza mene

Glumica i sudionica showa "Ples sa zvijezdama" kaže da bi sve dala za dan odmora i izležavanja, otkriva zašto kod kuće nema televizor i računalo i otvoreno govori o tome kako ona i bivši suprug Kristijan Babić nastoje zajedno odgajati kćer Lotu

"Od napadaja adrenalina jedva se stignem koncentrirati na svoj nastup, a ni sebe nisam htjela još jednom pogledati", komentira Jelena Perčin svoje nastupe u showu "Ples sa zvijezdama""Od napadaja adrenalina jedva se stignem koncentrirati na svoj nastup, a ni sebe nisam htjela još jednom pogledati", komentira Jelena Perčin svoje nastupe u showu "Ples sa zvijezdama"Dubrovačka glumica Jelena Perčin, koju smo upoznali kao Dunju u seriju "Najbolje godine" i slikaricu Anu Fijan u "Zabranjenoj ljubavi", vratila se na male ekrane, no ovoga puta kao - plesačica. S profesionalnim plesačem Hrvojem Kraševcem natječe se u HRT-ovu showuu "Ples sa zvijezdama".

EXTRA: Jedna ste od sudionica ovogodišnjega “Plesa sa zvijezdama”. Već su dvije emisije uživo iza vas, a dobili ste i jako dobre ocjene žirija. Kakvi su vaši dojmovi?

- Priznajem, počela sam se pomalo zaljubljivati u ples kao sport. Na početku, treninzi su mi bili teški i naporni iako je tempo bio puno lakši. Nisam sportski tip i nikad se nisam ničim intenzivnije bavila, pa mi je stvarno bilo jako teško naviknuti se na svakodnevne višesatne treninge. Ipak, riječ o minimalno pet sati vježbanja. Premda me cijelo tijelo boli, sada kad su treninzi intenzivniji, puno mi je lakše. Valjda sam već ušla u neku formu nakon toliko vježbanja. Pronašla sam se u tome na neki način i uživam. Ipak, sve bih dala za dan odmora i izležavanja, samo nikako da se dočepam kreveta.

EXTRA: Što mislite o konkurentima i kakav plasman očekujete?

- Teško je išta predvidjeti jer koliko se god mi trudili, ipak se sve vrti oko glasova publike. Zadnju odluku donose gledatelji, a njih je najteže zadovoljiti, pogotovo što se mene tiče – ipak sam na glasu kao hladna i antipatična glumica. Nadam se da ću uspjeti pokazati da to što ljudi misle definitivno nisam ja. A što se ostalih sudionika tiče, ne mogu suditi jer sam ih jedva uspjela i vidjeti. Od napadaja adrenalina jedva se stignem koncentrirati na svoj nastup, a ni sebe nisam htjela još jednom pogledati. Hrvoje Kraševac, moj plesni partner, tek me kasnije nagovorio da pogledamo snimke i malo ih analiziramo na treningu, a kako doma nemam ni televiziju ni internet, nikoga drugoga nisam pogledala.

EXTRA: Nemate televiziju i internet zbog nedavna preseljenja?

- Ne, zaključila sam da mi ne trebaju, samo se zamaram nebitnim stvarima. Imam mobitel i to mi je i više no dovoljno, a ni Loti ne nedostaje televizija. Ja i ona imamo svoje male rituale i igrice kojima se zabavljamo, puno čitamo, ali najčešće glumimo likove iz bajki i priča. Nedavno smo se igrale i ona je bila Lajka, a ja Lujo. Ipak, najčešće je ona Snjeguljica, a ja svih sedam patuljaka.

EXTRA: Želi li i ona biti glumica kao mama?

- Ona želi manje-više sve što i mama, ali njoj su ipak samo dvije i pol godine. Puno će se puta još predomisliti. Obožava oblačiti moju odjeću i hodati u mojim štiklama. Na sreću, uspijevam je uvjeriti da štikle nosi samo po kući i da ne izlazi u njima na ulicu. Što se odijevanja tiče, prava je curica. Obožava lančiće, haljinice i cipelice.

EXTRA: Kakav je njen odnos s ocem Kristijanom sada nakon razvoda?

Cijeli interview pročitate u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Foto: Ples sa zvijezdama predstavio ovogodišnje natjecatelje

Foto: Ples sa zvijezdama predstavio ovogodišnje natjecatelje

Uskoro počinje nova sezona 'Plesa sa zvijezdama'. Program će voditi već tradicionalno Duško Ćurlić i Barbara Kolar, a uz plesače nastupit će Lana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika