08.11.2011. / 13:16

Autor: Totalsport

Klasnić: Bolji smo od pozicije na kojoj se nalazimo

- Bio sam sretan što sam započeo i želio sam menadžeru pokazati da sam ovdje i da želim pomoći - zaključio je strijelac pet pogodaka u devet ovosezonskih premierligaških susreta

Ivan KlasnićIvan KlasnićProteklog vikenda Bolton Ivana Klasnića ostvario je tek treću ovosezonsku pobjedu, a hrvatski nogometaš u njoj je imao velike zasluge upisavši dva gola i asistenciju.

- Bila je to prva Boltonova pobjeda nakon triju vezanih premierligaških poraza, a Klasnić je uvjeren kako će stvari po klub odsad krenuti na bolje.

Sva negativnost krenula je kada smo izgubili od Stokea u polufinalu FA Cupa prošle sezone. Ovo je bila utakmica koja nam je trebala i koja nas je usmjerila ka pozitivi. Nadam se da je to dobar znak za nas - komentirao je Klasnić, čija momčad se i dalje nalazi u zoni ispadanja na 18. mjestu, za Bolton News.

- Mislim da imamo sjajnu momčad. Trenutno smo na dnu, ali bolji smo od pozicije na ljestvici na kojoj se nalazimo. Želimo biti bolji nego prošle sezone (14., op.a.). Sada imamo devet bodova i spremni smo dalje napredovati - dodao je bivši napadač Werdera i Nantesa koji se nada da će zadržati poziciju u udarnoj momčadi Wanderersa, kao i nametnuti se izborniku Slavenu Biliću nakon što je izostavljen iz kadra za utakmice dodatnih kvalifikacija za Euro s Turskom.

- Bio sam sretan što sam započeo i želio sam menadžeru pokazati da sam ovdje i da želim pomoći. Želim pokazati svoje iskustvo u momčadi. Mislim da su sada svi sretni jer je trener rekao da ćemo ako pobijedimo dobiti nekoliko slobodnih dana. Sada ćemo u njima uživati - zaključio je strijelac pet pogodaka u devet ovosezonskih premierligaških susreta.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika