08.11.2011. / 13:29

Autor: Dean Sinovčić

Hilary Swank u problemima zbog Čečenije

Nevoljama nema kraja, pa je Entertainment Weekly u četvrtak objavio kako je PR agencija 42West raskinula ugovor s Hilary Swank. Razišli su se, navodno, zato što se nisu mogli dogovoriti kako da pokrpaju negativne efekte njezinog odlaska u Čečeniju

Repovi gostovanja Oscarom nagrađene glumice Hilary Swank na rođendanu Ramzana Kadyrova, predsjednika Čečenije kojeg brojne svjetske organizacije optužuju za kršenje ljudskih prava, i dalje se vuku. Nakon što se javno ispričala što je došla na proslavu 35. rođendana Ramzana Kadyrova koji se održao 5. listopada u Groznom, a honorar za dolazak uplatila humanitarnim organizacijama, Hilary Swank je prošlog tjedna dala otkaz svom menadžeru Jasonu Weinbergu s kojim je surađivala posljednjih osam godina.

Razmišlja i o davanju otkaza Amie Yavor i Joshu Liebermanu iz CAA agencije kojoj ona pripada, jer su dogovorili odlazak u Čečeniju, a ne zna se što će biti sa Lauren Hale, također iz CAA agencije, koja je putovala s njom u Grozni. U isprici, Hilary Swank je izjavila kako ne bi išla u Grozni da je znala o kakvom se događaju radi, ali Sarah Wasserman iz Human Rights fundacije tvrdi kako su je deset dana ranije upozorili o kakvom se događaju radi te su se htjeli naći s njom kako bi je detaljnije informirali. „Njezin menadžer nas je otkantao tvrdeći kako ona nema namjeru otići na taj događaj“.

Nevoljama nema kraja, pa je Entertainment Weekly u prošli četvrtak objavio kako je PR agencija 42West raskinula ugovor s Hilary Swank. Razišli su se, navodno, zato što se nisu mogli dogovoriti kako da pokrpaju negativne efekte njezinog odlaska u Čečeniju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika