09.11.2011. / 13:19

Autor: Totalsport

Cagliari ostao bez trenera

"Klub Cagliari želio bi se zahvaliti treneru i njegovim pomoćnicima na predanom radu, te profesionalizmu koji su pokazali do danas", stoji u priopćenju kluba za javnost

Massimo Ficcadenti (Wikipedia)Massimo Ficcadenti (Wikipedia)Massimo Ficcadenti više nije trener talijanskog nogometnog kluba Cagliari, koji ga je nakon serije loših rezultata odlučio otpustiti.

Predsjednik talijanskog prvoligaša Cagliarija, Massimo Cellino, izgubio je strpljenje sa sada već bivšim trenerom Ficcadentijem koji nije uspio odvesti momčad do pobjede u posljednjih pet susreta Serije A. Kap koja je prelila čašu bila je gostujući poraz kod Atalante prošle nedjelje (1-0).

"Massimo Ficcadenti, zajedno sa svojim suradnicima, više nije trener Cagliarija. Odluka je donesena rano jutros (srijeda). Klub Cagliari želio bi se zahvaliti treneru i njegovim pomoćnicima na predanom radu, te profesionalizmu koji su pokazali do danas", stoji u priopćenju kluba za javnost.

Ficcadenti je klupu Cagliarija preuzeo tek ovog ljeta nakon što je s iste također otpušten Roberto Donadoni. Cagliari se trenutno nalazi na 10. mjestu prvenstvene ljestvice sa 13 sakupljenih bodova iz deset utakmica, osam manje od vodećeg Udinesea.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika