10.11.2011. / 09:34

Autor: Hina

Chavez otjerao stranu nuklearnu podmornicu

"Pobjegla je jer je bila brža od naših brodova", rekao je Chavez napominjući da se incident dogodio prošlog tjedna

Neidentificirana podmornica na nuklearni pogon ušla je u teritorijalno more Venezuele ali su je pomorske snage te zemlje otjerale, izjavio je u telefonskom razgovoru za državnu televiziju predsjednik Hugo Chavez.

"Pobjegla je jer je bila brža od naših brodova", rekao je Chavez napominjući da se incident dogodio prošlog tjedna. "Ne možemo nikoga optužiti jer nemamo pojedinosti. Sudeći po veličini i brzini radilo se o podmornici na nuklearni pogon", dodao je.

U posljednje vrijeme trgovci drogom u južnoj Americi i na Karibima počeli su graditi mini-podmornice kojima krijumčare drogu u Sjedinjene Države.

Bivši američki veleposlanik u Venezueli William Brownfield, koji je sada u State Departmentu zadužen za borbu protiv međunarodne trgovine drogom, rekao je ovog tjedna da je došlo do prave "eksplozije" u trgovini drogom širom Venezuele.

Chavez je takve primjedbe odbacio a Brownfileda je nazvao "smiješnim".

Vezane vijesti

U požaru na američkoj nuklearnoj podmornici 6 ozlijeđenih

U požaru na američkoj nuklearnoj podmornici 6 ozlijeđenih

U požaru koji je izbio na jednoj američkoj nuklearnoj podmornici ozlijeđeno je šest osoba, no nuklearni reaktor podmornice nije oštećen, objavili su… Više

Komentari

registracija
15/7/11

rtiduti, 11.11.11. 15:20

Kad krenu optužbe SAD protiv Chaveza. Za 6 mjeseci kompanije iz SAD budu dobile poslove u iznosu od nekoliko biliona za obnovu ratom razrušene Venezuele.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika