10.11.2011. / 09:36

Autor: Hina

Razorni potres u Turskoj

Okrug se nalazi na oko 16 kilometara od pokrajine Van koju je 23. listopada pogodio potres jačine 7,2 u kojem je poginulo više od 600 osoba a najmanje 4150 ih je ozlijeđeno

IlustracijaIlustracijaNajmanje sedam osoba poginulo je u srijedu navečer na istoku Turske u potresu, manje od tri tjedna nakon prethodnog potresa u kojem je smrtno stradalo više od 600 osoba u istom području.

Dvadeset tri osobe pronađene su žive pod ruševinama a sedam ih je poginulo, rečeno je iz službe za upravljanje izvanrednim stanjima i katastrofama. Nešto ranije zamjenik premijera Besir Atalay ustvrdio je da još ima osoba zarobljenih pod ruševinama ali nije naveo njihov točan broj.

Potres jačine 5,7 dogodio se u 19.23 sati a epicentar je lokaliziran u okrugu Edremit, objavila je informativna postaja NTV.

Okrug se nalazi na oko 16 kilometara od pokrajine Van koju je 23. listopada pogodio potres jačine 7,2 u kojem je poginulo više od 600 osoba a najmanje 4150 ih je ozlijeđeno.

Vezane vijesti

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan upozorio je u utorak da će njegova zemlja uzvratiti svaki put kada Sirija povrijedi njezinu granicu, pošto je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika